Freesync monitörde G-sync açılır mı ?

Revolucao

80+
Reaksiyon skoru
104
Selamlar arkadaşlar D.A 3 alıcam ve yanına da AOC 24g2u monitörünü almayı düşünüyorum. Ekran kartı ise gtx1660 super. Bu monitörde g-sync özelliğini kullanabilir miyim ?

Evet kullanırsın.

Her FreeSync destekleyen monitörde G-SYNC çalışmaz, NVIDIA Denetim Masası'ndan açarsın ama çalışma olasılığı %70.
O monitör ile G-SYNC açılıyor olması lazım, yanlış hatırlamıyorum büyük ihtimalle.
Ama yine de teyit etmek için aldıktan sonra G-SYNC açarsın, NVIDIA'nın G-SYNC Pendulum Demo'sunu yaparsın, bakarsın kırıla kırıla mı gidiyor pendulum, eğer kırılmıyorsa olması gerektiği gibi çalışıyordur.

Her FreeSync destekleyen monitörde G-SYNC çalışmaz, NVIDIA Denetim Masası'ndan açarsın ama çalışma olasılığı %70.
O monitör ile G-SYNC açılıyor olması lazım, yanlış hatırlamıyorum büyük ihtimalle.
Ama yine de teyit etmek için aldıktan sonra G-SYNC açarsın, NVIDIA'nın G-SYNC Pendulum Demo'sunu yaparsın, bakarsın kırıla kırıla mı gidiyor pendulum, eğer kırılmıyorsa olması gerektiği gibi çalışıyordur.
Teşekkür ederim

24G2U ile açılabiliyor.

Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,981
Üyeler
188,346
Son üye
KargocuMülayim
Geri