Neler Yeni

Freesync monitörde G-sync açılır mı ?

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
Selamlar arkadaşlar D.A 3 alıcam ve yanına da AOC 24g2u monitörünü almayı düşünüyorum. Ekran kartı ise gtx1660 super. Bu monitörde g-sync özelliğini kullanabilir miyim ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet kullanırsın.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Her FreeSync destekleyen monitörde G-SYNC çalışmaz, NVIDIA Denetim Masası'ndan açarsın ama çalışma olasılığı %70.
O monitör ile G-SYNC açılıyor olması lazım, yanlış hatırlamıyorum büyük ihtimalle.
Ama yine de teyit etmek için aldıktan sonra G-SYNC açarsın, NVIDIA'nın G-SYNC Pendulum Demo'sunu yaparsın, bakarsın kırıla kırıla mı gidiyor pendulum, eğer kırılmıyorsa olması gerektiği gibi çalışıyordur.

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her FreeSync destekleyen monitörde G-SYNC çalışmaz, NVIDIA Denetim Masası'ndan açarsın ama çalışma olasılığı %70.
O monitör ile G-SYNC açılıyor olması lazım, yanlış hatırlamıyorum büyük ihtimalle.
Ama yine de teyit etmek için aldıktan sonra G-SYNC açarsın, NVIDIA'nın G-SYNC Pendulum Demo'sunu yaparsın, bakarsın kırıla kırıla mı gidiyor pendulum, eğer kırılmıyorsa olması gerektiği gibi çalışıyordur.
Teşekkür ederim

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
24G2U ile açılabiliyor.

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim

sparTA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
tayfun akpınar

Top Bottom