Boyuttan pek anlamıyorum da19-10 boyut
büyük heraldeBoyuttan pek anlamıyorum dabüyük mü küçük mü onu söylesen bulabilirim bişeyler
O bütçede steelseries bakabilirsin kablosuz mouse kullanır mısın?büyük heralde![]()
kısacası onu sorucaktım tam da kablosuz u çok rahat diyorlar eskiden 50 100 tl lik kablosuz kullandım anca şimdi 600 tl verip asus rog pugio II alasım vardı bir de foruma danışayım dedimO bütçede steelseries bakabilirsin kablosuz mouse kullanır mısın?
kısacası onu sorucaktım tam da kablosuz u çok rahat diyorlar eskiden 50 100 TL lik kablosuz kullandım anca şimdi 600 TL verip asus rog pugio II alasım vardı bir de foruma danışayım dedim
Evet Pugio 2 önericektim bende indirimde şuan bende almak isterim de m5 var bende kablolusu rahatsız ediyor beni nedense artık yeni kablosuzlarda kablolu kadar hızlı diye biliyorum gecikme olmuyormuş. Bu arada mousepad yanında hediye mousepad gayet kaliteli bende kullanıyorum yeterli boyutta.kısacası onu sorucaktım tam da kablosuz u çok rahat diyorlar eskiden 50 100 TL lik kablosuz kullandım anca şimdi 600 TL verip asus rog pugio II alasım vardı bir de foruma danışayım dedim
o zaman bir kablosuz mouse kullanma zamanı geldiEvet Pugio 2 önericektim bende indirimde şuan bende almak isterim de m5 var bende kablolusu rahatsız ediyor beni nedense artık yeni kablosuzlarda kablolu kadar hızlı diye biliyorum gecikme olmuyormuş. Bu arada mousepad yanında hediye mousepad gayet kaliteli bende kullanıyorum yeterli boyutta.
siz kablosuz mu kullanıyorsunuzama bana sorsan her türlü kablosuz daha iyidir