Mouse Önerisi Alabilir Miyim ?

ben beyaz olanı aldım haftada 1 kere ipa ile ekipmanlarımı temizlerim hala ilk günki gibi. Sadece birkere kardeşim eli çok yağlıyken 1 hafta kullanmıştı geldiğimde mouse sapsarıydı bunu karbonat diş macunu karışımıyla çözdüm tekrar aldığım gibi oldu
okeyy resi ben biraz pasaklıyım ekipmanları aydan aya temizliyorum bana gelmez beyaz o zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O nasıl oluyor ya ben ayda 2 kere takıyorum :D pc de çok vakit geçirmiyorsun herhalde yoksa bende mi sıkıntı var ?

a9 plus iyidir bu arada.
olabilir reiste şuan o parayı veremiyorum ondan ama zorlayayım bütçeyi

O nasıl oluyor ya ben ayda 2 kere takıyorum :D pc de çok vakit geçirmiyorsun herhalde yoksa bende mi sıkıntı var ?

a9 plus iyidir bu arada.
ilk geldiğinde fulldü 2 ay sonra falan 20lere düştüğünde taktımbirde yazılım güncellemeleri için taktım onun dışında takmıyorum en son ne zaman taktığımı hatırlamıyorum bile çok berektli bir cihaz elektirikli araçlara a9 plus bataryası taksak iş yapar aslında

okeyy resi ben biraz pasaklıyım ekipmanları aydan aya temizliyorum bana gelmez beyaz o zaman.

olabilir reiste şuan o parayı veremiyorum ondan ama zorlayayım bütçeyi
SWAR50 ile de %5 indirim alabilirsin a9 plus almaya çalış 800 mah batarya çok iyi.

ilk geldiğinde fulldü 2 ay sonra falan 20lere düştüğünde taktımbirde yazılım güncellemeleri için taktım onun dışında takmıyorum en son ne zaman taktığımı hatırlamıyorum bile
24 saat pcdeyim nerdeyse muhtemelen bu yüzden ayda 2 kere takıyorumdur :D

SWAR50 ile de %5 indirim alabilirsin a9 plus almaya çalış 800 mah batarya çok iyi.

24 saat pcdeyim nerdeyse muhtemelen bu yüzden ayda 2 kere takıyorumdur :D
olabilir ben özelliklerini falan kapattım oyun oynamıyorum sadece evdeyken laptopumda 3 - 5 saat kullanıyorum

heralde 500 daha koyup a9 plus alıcam bu bütçelerde o iyi anladığım kadarıyla.

sadece öneri kanka, 1500₺'ye kablosuz mouse alacağıma kablolu alırım, az kaliteli bişi olur kanka. Razer basilisk v3 bile 2-3K civarı zaten en iyi kablolulardan olarak. 1500₺'ye alınan kablosuzdan hayır gelmez bence çok.

sadece öneri kanka, 1500₺'ye kablosuz mouse alacağıma kablolu alırım, az kaliteli bişi olur kanka. Razer basilisk v3 bile 2-3K civarı zaten en iyi kablolulardan olarak. 1500₺'ye alınan kablosuzdan hayır gelmez bence çok.
teşekkür ederim önerin için , knka şuan zaten kablolu asusun var ama eski modellerinden. beni 3-4 yıl götürsün kafi başka beklentim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,314
Üyeler
195,595
Son üye
tocs
Geri