400-600 TL Mousepad Önerisi

Reaksiyon skoru
9
Steel series bir mouse padim vardı baya bir eskidi altı felan sökülmeye başladı
mouse pad arayışına girdim 400-600 tl bandında 45x50 50x50 boylarda olsa güzel olur 90x40 felan sarmaz daha çok fps yönelimli oynuyorum öneriniz var mıdır????

Steel series bir mouse padim vardı baya bir eskidi altı felan sökülmeye başladı
mouse pad arayışına girdim 400-600 tl bandında 45x50 50x50 boylarda olsa güzel olur 90x40 felan sarmaz daha çok fps yönelimli oynuyorum öneriniz var mıdır????

bütçe çıkarsa öneririm

bütçe çıkarsa öneririm
malesef ya bir mousepade o kadar para vermem maksimum 600 tl

Yani hocam bir kere alıp ömürlük kullanabilirsin 120 lira kahve parası bile değil
ya açıkcası bu fiyatlara takılan bir adam degilim ama ndedense mousepad alırken umursuyorum
https://www.trendyol.com/rampage/pu...Id=376529&itemNumber=1530039738&boutiqueId=61 rampagein şu ürününü gördüm internet cafede de deneyimledim ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum aradaki fark a degermi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

70x30 90x30 hepsini deneyimledim en iyi si 45x40 50x50 gibi kareye yakın mousepadler ya o yüzden tercih etmiyorum

ya açıkcası bu fiyatlara takılan bir adam degilim ama ndedense mousepad alırken umursuyorum
https://www.trendyol.com/rampage/pu...Id=376529&itemNumber=1530039738&boutiqueId=61 rampagein şu ürününü gördüm internet cafede de deneyimledim ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum aradaki fark a degermi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

70x30 90x30 hepsini deneyimledim en iyi si 45x40 50x50 gibi kareye yakın mousepadler ya o yüzden tercih etmiyorum
Vallahi hocam, siz de haklısınız ama şu an bana göre bu fiyat bandında alınabilecek en iyi ürün diyebilirim. Ben de uzun bir süre kullandım ve memnun kaldım.

Vallahi hocam, siz de haklısınız ama şu an bana göre bu fiyat bandında alınabilecek en iyi ürün diyebilirim. Ben de uzun bir süre kullandım ve memnun kaldım. hocam ben sanırım rampage i alıcam tekrardan sagolun
hocam ben sanırım rampagein modeli alıcam sagolun genede

bana göre eğer oyun oynuyosanız mousepad çok önemli eskiden bende çok önemesemezdim ama iyi mousepad kullandıkca aralarındaki fark çok net anlaşılıyor

Not: bencede wraith daha mantıklı aralarındaki kalite farkı kesinlikle 120 tlden fazla bile eder o yüzden wraithi alirdim

bana göre eğer oyun oynuyosanız mousepad çok önemli eskiden bende çok önemesemezdim ama iyi mousepad kullandıkca aralarındaki fark çok net anlaşılıyor

Not: bencede wraith daha mantıklı aralarındaki kalite farkı kesinlikle 120 tlden fazla bile eder o yüzden wraithi alirdim
275 tl fark var içim gidiyor sanki cimri bir adam mıyım ben ya

Hocam tantuni alırsın o 275 TL fark ile iyi düşün, KlasseGear +1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,329
Üyeler
200,345
Son üye
guney0101

Geri