ahM3TTTTT
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,358
Uygulamadan oluyo sadeceLink tiklayinca telden yapiyorum uygulamada degil google dan aciyor ve orada göremedim kaydetmeyi nereden kaydederim
Uygulamadan oluyo sadeceLink tiklayinca telden yapiyorum uygulamada degil google dan aciyor ve orada göremedim kaydetmeyi nereden kaydederim
Uygulamadan açman lazım, yoksa kaydedemezsin.Link tiklayinca telden yapiyorum uygulamada degil google dan aciyor ve orada göremedim kaydetmeyi nereden kaydederim
Tamamdir kaydettim google güncelledim gözüktü kaydet sağdaBenimkileri kaydettiniz mi?
Banada Bi el atsana.Tamamdir kaydettim google güncelledim gözüktü kaydet sağda
yaptım sizinkini sizde sıraTamamdir kaydettim google güncelledim gözüktü kaydet sağda
Tamamdır kaydediyorumBanada Bi el atsana.
Benimkileri de kaydet kanks seninkileri kaydettim hepKaydetmeyi ariyorum kaydedeceğim
Benimde artmıyor ama ben herkesinkini kaydettim geri dönmüyorlarBenim kaydetmeler hala 3 te kaldı.Sizinkiler anında artıyor mu?
Kaydettim reisBenimkileri de kaydet kanks seninkileri kaydettim hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimde artmıyor ama ben herkesinkini kaydettim geri dönmüyorlar
Kaydettim reisyaptım sizinkini sizde sıra
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.www.trendyol.com
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.www.trendyol.com
Eyvallah kanks dc varmı kasmak içinKaydettim reis
Kaydettim reis
Artics 1 in fiyatı ne zaman o kadar oldu lan.En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
İnşallah doğru yapmişimdir ilk kez böyle bir şeye katiliyorum ürünleri katagoriden secip 10 arli koleksiyon yaptım kaydedin yazin geri dönerim.En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Ben benimkileri kaydeden herkese dönüş yaptım.Benimkileri de kaydet kanks seninkileri kaydettim hep
Benimde artmıyor ama ben herkesinkini kaydettim geri dönmüyorlar