Eren Kurtuluş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 458
Dostum cihaz açılıyormuş yalnız yakmışsa nasıl çalışsın ?işlemci veya ekrankartı bozulmuş yada bilgisayarın su geçirmiş içini yakmış
Dostum cihaz açılıyormuş yalnız yakmışsa nasıl çalışsın ?işlemci veya ekrankartı bozulmuş yada bilgisayarın su geçirmiş içini yakmış
Hepsi bataryalı. Ama çıkartabiliyorsun. Mesela masaüstü gibi kullanan kullanıcılar (benim gibi) pile sürekli güç gitmesin diğe çıkartıyoruz. Pil Sağlıklı kalıyor.Bataryasız laptop mu varmış bu kadar cahil değildim ben yhaa.
Disk oturmamış derken anlamadımDisk oturmamış olabilir belki. Yada kasa sıcaksa ve fanının iyi soğutabileceğini düşünüyorsan temizleme sonrası termal macun da sürülmemiş olabilir. Bilemiyorum
Kanka ozaman bi bataryalı dene denemekten bişey kaybetmessinHepsi bataryalı. Ama çıkartabiliyorsun. Mesela masaüstü gibi kullanan kullanıcılar (benim gibi) pile sürekli güç gitmesin diğe çıkartıyoruz. Pil Sağlıklı kalıyor.
sistemin driverlarının ekran kartı bios vsvs..güncel olup olmadığını kontrol etSamsung np350v5c model laptopum açılıyor hiçbir sorun yok internet vb işleri sorunsuz yaparken oyun açıldıktan sonra 5 6 dk sonra birden kapanıyor aşırı hatta nerdeyse ısınma yok
Oturmamış demedim olabilir dedimDisk oturmamış derken anlamadım
Öncelikle işlemcinin ve ekran kartının stres testlerini yapıp paylaşabilir misin ? Bir de sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmeni öneririmSamsung np350v5c model laptopum açılıyor hiçbir sorun yok internet vb işleri sorunsuz yaparken oyun açıldıktan sonra 5 6 dk sonra birden kapanıyor aşırı hatta nerdeyse ısınma yok
Stres testini nasıl yaparım acaba ?Öncelikle işlemcinin ve ekran kartının stres testlerini yapıp paylaşabilir misin ? Bir de sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmeni öneririm
Hard disk oturup oturmadığını nasıl anlarım oturmadıysa nasıl çözerimOturmamış demedim olabilir dedimDiskin bağlandığı nokta var orası tam oturmadıysa bilgisayar hareket edince çıkabilir. Bazı laptoplarda sabit olmuyor ve disk boşta kalıyor. Bu çok düşük bir ihtimal. Termal macun sürülmemiştir muhtemelen ve bilgisayar çok ısındığı için kendini kapatıyordur.
fun mark testi yapabilirsin ekran kartın için, işlemci için de cpu-z den yapabilirsin.Stres testini nasıl yaparım acaba ?
dostum benimkisi rutubetten yandı ama kapanıp açılıyordu rahat oynatıyordu sonradan çöktüüDostum cihaz açılıyormuş yalnız yakmışsa nasıl çalışsın ?