Yardım Bilgisayarın aniden kapanması

Isı değerlerini paylaşman lazım. Ezbere konuşmak zor ama cihazın fanı tozdan dolayı hava sirkilasyonunu yapamadığından güvenlik amaçlı kendini kapatıyordur. Cihaz kapanınca hemen açılmıyor, soğuyunca açılıyorsa teknis servise selam vermen gerekecek.

Hepsi bataryalı. Ama çıkartabiliyorsun. Mesela masaüstü gibi kullanan kullanıcılar (benim gibi) pile sürekli güç gitmesin diğe çıkartıyoruz. Pil Sağlıklı kalıyor.
Kanka ozaman bi bataryalı dene denemekten bişey kaybetmessin :D .

Samsung np350v5c model laptopum açılıyor hiçbir sorun yok internet vb işleri sorunsuz yaparken oyun açıldıktan sonra 5 6 dk sonra birden kapanıyor aşırı hatta nerdeyse ısınma yok
sistemin driverlarının ekran kartı bios vsvs..güncel olup olmadığını kontrol et

Çok ısınmadan dolayı olabilir.

Disk oturmamış derken anlamadım
Oturmamış demedim olabilir dedim :D Diskin bağlandığı nokta var orası tam oturmadıysa bilgisayar hareket edince çıkabilir. Bazı laptoplarda sabit olmuyor ve disk boşta kalıyor. Bu çok düşük bir ihtimal. Termal macun sürülmemiştir muhtemelen ve bilgisayar çok ısındığı için kendini kapatıyordur.

Samsung np350v5c model laptopum açılıyor hiçbir sorun yok internet vb işleri sorunsuz yaparken oyun açıldıktan sonra 5 6 dk sonra birden kapanıyor aşırı hatta nerdeyse ısınma yok
Öncelikle işlemcinin ve ekran kartının stres testlerini yapıp paylaşabilir misin ? Bir de sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmeni öneririm

Oturmamış demedim olabilir dedim :D Diskin bağlandığı nokta var orası tam oturmadıysa bilgisayar hareket edince çıkabilir. Bazı laptoplarda sabit olmuyor ve disk boşta kalıyor. Bu çok düşük bir ihtimal. Termal macun sürülmemiştir muhtemelen ve bilgisayar çok ısındığı için kendini kapatıyordur.
Hard disk oturup oturmadığını nasıl anlarım oturmadıysa nasıl çözerim

Geri