Neler Yeni

Yardım Bilgisayarın aniden kapanması

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Bataryasız laptop mu varmış bu kadar cahil değildim ben yhaa :D .
Hepsi bataryalı. Ama çıkartabiliyorsun. Mesela masaüstü gibi kullanan kullanıcılar (benim gibi) pile sürekli güç gitmesin diğe çıkartıyoruz. Pil Sağlıklı kalıyor.

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa
Isı değerlerini paylaşman lazım. Ezbere konuşmak zor ama cihazın fanı tozdan dolayı hava sirkilasyonunu yapamadığından güvenlik amaçlı kendini kapatıyordur. Cihaz kapanınca hemen açılmıyor, soğuyunca açılıyorsa teknis servise selam vermen gerekecek.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Hepsi bataryalı. Ama çıkartabiliyorsun. Mesela masaüstü gibi kullanan kullanıcılar (benim gibi) pile sürekli güç gitmesin diğe çıkartıyoruz. Pil Sağlıklı kalıyor.
Kanka ozaman bi bataryalı dene denemekten bişey kaybetmessin :D .

rolyroys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Can Çelik
Samsung np350v5c model laptopum açılıyor hiçbir sorun yok internet vb işleri sorunsuz yaparken oyun açıldıktan sonra 5 6 dk sonra birden kapanıyor aşırı hatta nerdeyse ısınma yok
sistemin driverlarının ekran kartı bios vsvs..güncel olup olmadığını kontrol et

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Çok ısınmadan dolayı olabilir.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Disk oturmamış derken anlamadım
Oturmamış demedim olabilir dedim :D Diskin bağlandığı nokta var orası tam oturmadıysa bilgisayar hareket edince çıkabilir. Bazı laptoplarda sabit olmuyor ve disk boşta kalıyor. Bu çok düşük bir ihtimal. Termal macun sürülmemiştir muhtemelen ve bilgisayar çok ısındığı için kendini kapatıyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hasan ÖZDEMİR
Samsung np350v5c model laptopum açılıyor hiçbir sorun yok internet vb işleri sorunsuz yaparken oyun açıldıktan sonra 5 6 dk sonra birden kapanıyor aşırı hatta nerdeyse ısınma yok
Öncelikle işlemcinin ve ekran kartının stres testlerini yapıp paylaşabilir misin ? Bir de sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmeni öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Oğuzhan
Oturmamış demedim olabilir dedim :D Diskin bağlandığı nokta var orası tam oturmadıysa bilgisayar hareket edince çıkabilir. Bazı laptoplarda sabit olmuyor ve disk boşta kalıyor. Bu çok düşük bir ihtimal. Termal macun sürülmemiştir muhtemelen ve bilgisayar çok ısındığı için kendini kapatıyordur.
Hard disk oturup oturmadığını nasıl anlarım oturmadıysa nasıl çözerim

Top Bottom