Mertcan Durak
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Merhaba kimlik RESMİM ve telefon numaram bir dolandırıcının eline geçti. Hemen ele geçen numaramı ve çipli kimliğimi değiştirdim. Bir sorun olur mu ?
bişi olmaz kimlik numaranı filan çaldırmadığın süreceMerhaba kimlik RESMİM ve telefon numaram bir dolandırıcının eline geçti. Hemen ele geçen numaramı ve çipli kimliğimi değiştirdim. Bir sorun olur mu ?
polise' gittin mi acabaMerhaba kimlik RESMİM ve telefon numaram bir dolandırıcının eline geçti. Hemen ele geçen numaramı ve çipli kimliğimi değiştirdim. Bir sorun olur mu ?
polise gitsene buraya yazınca biz bişey yapamıyoz yani.Merhaba kimlik RESMİM ve telefon numaram bir dolandırıcının eline geçti. Hemen ele geçen numaramı ve çipli kimliğimi değiştirdim. Bir sorun olur mu ?
Yeni kimliğimin ön yüzü elinde tc seri no doğum tarihi ad soyad yazan yerbişi olmaz kimlik numaranı filan çaldırmadığın sürece
Bilgisi olan birisi varsa bilgilendirsin, içini rahatlatsın diye yazıyordur.polise gitsene buraya yazınca biz bişey yapamıyoz yani.
Polise git şikayette bulun biz bir şey yapamayızYeni kimliğimin ön yüzü elinde tc seri no doğum tarihi ad soyad yazan yer
Polise gittim değiştir felan dedi senin adına şuan bir işlem yok işlem olursa dosya açılır felan dedimpolise' gittin mi acaba
Sorun yok.Yeni kimliğimin ön yüzü elinde tc seri no doğum tarihi ad soyad yazan yer
Sanirim 2. Elden satış yapacaktıNereden geçti dolandırıcıların eline?
Letgo da güven için istedi kimliğimin ön resmini attimNereden geçti dolandırıcıların eline?