gamepower warlock alınır mı?

Herkes kötülüyor genellikle şimdi 3 senesi doldu bile ben mavi switch halini kullanıyorum bana bir sıkıntı bile çıkartmadı zamanında 178 Türk Lirasına satın almıştım vura kıra kullanıyorlar sonra berbat klavye diyorlar. klavye hakkında aklınızda bir soru var ise isterseniz bana sorabilirsiniz.
Vura kıra? Dostum 1-2 kişi söylese tamam. Ama ben de dahil sorunlarını söyleyen bir sürü kişi var. Sende sorun çıkmamış olabilir. Ama diğer çoğu kişide sorun var. Sadece sende yok diye öneremeyiz bu klavyeyi. Bende2 yıl kullandım. Sonra sorun çıkarmaya başladı. Benle alakalı sandım ama diğer sorun yaşayan kişileri görünce sorunun klavyede olduğunu anladım. Çoğu kişi sorun yaşarken sen sorun yaşamıyorsun diye ters çıkman yanlış.

Saber aldım 300 liraya düşündüm yani önceden :) kulaklığım arctis 3 500 liraya aldım kuzenimdeki gamepower kizaru daha iyi ses kalitesi olarak.
tamam dostum bilgisayar toplıyacak isen gamepower al da haberlerde patlamanı görelim

tamam dostum bilgisayar toplıyacak isen gamepower al da haberlerde patlamanı görelim
Yaşın kaç acaba bilgisayar toplama ne alaka psu,monitör vesaire önermedim klavye dostum. 5. ayı sapasağlam klavyem alınmaz diye kesin vurgu yapmayın bidaha dediğim gibi herkes ister marka ürün ama dolar 7.40.

İlla kaliteli marka diye sorun çıkmayacak mı sanıyorsun? RAMPAGE Fury X STEELSERİES Arctis 3’den daha iyi ve daha ucuz. Kaliteli marka diye diğer markaları küçümseme.

işin net cevabı şudur teorim olarak ilk zamanlarda 2018 yıllarında ve 2019 - 2020 de üretilen gamepower warlock malzeme kalitesi düşürülmüş olabilir (switchlerden emin değilim değişip değişmediğine bakarak anlarsınız zaten ) 10 kişiden 5 inde sorun çıkarır 5 inde çıkarmaz ilk ünlendiği zamanlarda aldığımda bir sorun çıkmadı belki şuan alırım 1 ay sonra tuşlar algılanmaz vs. bilemem iyi düşünün ve lütfen 200 tl bütçesi olana da mantıken 500 tllik klavye önermeyin

İlla kaliteli marka diye sorun çıkmayacak mı sanıyorsun? RAMPAGE Fury X STEELSERİES Arctis 3’den daha iyi ve daha ucuz. Kaliteli marka diye diğer markaları küçümseme.
Aynen kanka yaşı ufak birşeyi savunduğumuz yok aksine bizde almak istemeyiz ama şartlar durumlar bunu destekliyor ve katılıyorum yakında kulaklığımı satıp drop plus alıcam.

Abdullah abiye bizzat sordum, kaliteli markaların giriş seviye ürünlerini mi tercih ederdin? Yoksa giriş seviye markaların üst seviye ürünlerimi?
Cevabı, şüphesiz giriş seviye markaların üst seviye ürünleri dedi.
Herkesin düşüncesi farklıdır ona bir şey diyemem, ancak sen gidipte markacılık yapıp fiyat bandında daha iyisi varken kötüsünü öneriyorsan sen net bir fanboysundur. 300-400 TL arasında gamepower ve rampage in gayet güzel şık mekanik klavyeleri varken Logitech hyperX gibi markaların membran klavyeleri önerilmez. Neden mi? Membran ulan membran. Biri membran diğeri taş gibi mekanik.

Geri