Lan bağlantısını görmüyor

baki6969

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar ben şimdi laptopuma format attım driverların hepsi gitti driverleri yüklemek için ethernet kablosunu modemin 1.girişine taktım ışığı yandı lakin bilgisayara hala internet gelmedi sizce bir şey mi eksik yoksa kabloda mı sıkıntı var?Biliyorsunuz dışarı çıkamıyoruz o yüzden bilgisayarcıya götüremiyorum o yüzden her türlü çözüm önerinizi bekliyorum.Mesela driveri telefona indirip şarj kablosu ile bilgisayara atsam internet driverini kurabilirmiyim?Bu arada sistem windows 7.

Driver olmadığı için. Laptop modelini yaz yardımcı olalım

sağ altta net simgesine sağ tıklayıp sorunları gider seçeneğine tıkla büyük ihtimal düzelecektir ,bende sürekli oluyordu.

kabloda sorun olabilir . telefona indirip yapabilirsin .son olarak telefondan bluetoothut ile internet paylaşarak yapabilirsin.

donanımın marka model parça kodunu öğrenmeniz gerekiyor o işlemi yapabilmeniz için

kabloda sorun olabilir . telefona indirip yapabilirsin .son olarak telefondan bluetoothut ile internet paylaşarak yapabilirsin.
Şimdi az önce aklımdan o geçti ben driveri indirip telefondan pcye atsam olurmu diye düşündüm ama driverlar dosya olarak iniyor.

Buradaki sayfadan indir driverleri telefona sonra bilgisayara at ve kur. Şimdiden rica ederim. Ama işletim sistemini ve bit seçmeyi unutma

Arkadaşlar ben şimdi laptopuma format attım driverların hepsi gitti driverleri yüklemek için ethernet kablosunu modemin 1.girişine taktım ışığı yandı lakin bilgisayara hala internet gelmedi sizce bir şey mi eksik yoksa kabloda mı sıkıntı var?Biliyorsunuz dışarı çıkamıyoruz o yüzden bilgisayarcıya götüremiyorum o yüzden her türlü çözüm önerinizi bekliyorum.Mesela driveri telefona indirip şarj kablosu ile bilgisayara atsam internet driverini kurabilirmiyim?Bu arada sistem windows 7.
kardeşim format içeriğinde büyük ihtimalle lan driverları yoktur tam sürüm tekrar yükle sorun düzelecektir.

Artık istesemde format atamam pcde internet yok.
şöyle yapabilirsin interneti olan bir pc yada arkadaşın olur net cafe vsvs. flaşa yüklersin yada cd alırsın tam driverları yüklü olan tekrar yaparsın net olmadan kurarsın açıldığında net bağlantın olacaktır genelde bu sorun o yüzden oluyor forman driverında lan driverı olmmadığı için karşılaşıyorsunuz

şöyle yapabilirsin interneti olan bir pc yada arkadaşın olur net cafe vsvs. flaşa yüklersin yada cd alırsın tam driverları yüklü olan tekrar yaparsın net olmadan kurarsın açıldığında net bağlantın olacaktır genelde bu sorun o yüzden oluyor forman driverında lan driverı olmmadığı için karşılaşıyorsunuz
Başka çare yok yani tamam sağol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,348
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri