Neler Yeni

Lan bağlantısını görmüyor

baki6969

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Baki okur
Arkadaşlar ben şimdi laptopuma format attım driverların hepsi gitti driverleri yüklemek için ethernet kablosunu modemin 1.girişine taktım ışığı yandı lakin bilgisayara hala internet gelmedi sizce bir şey mi eksik yoksa kabloda mı sıkıntı var?Biliyorsunuz dışarı çıkamıyoruz o yüzden bilgisayarcıya götüremiyorum o yüzden her türlü çözüm önerinizi bekliyorum.Mesela driveri telefona indirip şarj kablosu ile bilgisayara atsam internet driverini kurabilirmiyim?Bu arada sistem windows 7.

sefa_41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sefa
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık
Driver olmadığı için. Laptop modelini yaz yardımcı olalım

inanc_cbn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
İnanç Çoban
sağ altta net simgesine sağ tıklayıp sorunları gider seçeneğine tıkla büyük ihtimal düzelecektir ,bende sürekli oluyordu.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
kabloda sorun olabilir . telefona indirip yapabilirsin .son olarak telefondan bluetoothut ile internet paylaşarak yapabilirsin.

kaandrsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
kaan dursun
donanımın marka model parça kodunu öğrenmeniz gerekiyor o işlemi yapabilmeniz için

baki6969

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Baki okur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kabloda sorun olabilir . telefona indirip yapabilirsin .son olarak telefondan bluetoothut ile internet paylaşarak yapabilirsin.
Şimdi az önce aklımdan o geçti ben driveri indirip telefondan pcye atsam olurmu diye düşündüm ama driverlar dosya olarak iniyor.

sefa_41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sefa
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık
Buradaki sayfadan indir driverleri telefona sonra bilgisayara at ve kur. Şimdiden rica ederim. Ama işletim sistemini ve bit seçmeyi unutma

baki6969

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Baki okur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rolyroys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Can Çelik
Arkadaşlar ben şimdi laptopuma format attım driverların hepsi gitti driverleri yüklemek için ethernet kablosunu modemin 1.girişine taktım ışığı yandı lakin bilgisayara hala internet gelmedi sizce bir şey mi eksik yoksa kabloda mı sıkıntı var?Biliyorsunuz dışarı çıkamıyoruz o yüzden bilgisayarcıya götüremiyorum o yüzden her türlü çözüm önerinizi bekliyorum.Mesela driveri telefona indirip şarj kablosu ile bilgisayara atsam internet driverini kurabilirmiyim?Bu arada sistem windows 7.
kardeşim format içeriğinde büyük ihtimalle lan driverları yoktur tam sürüm tekrar yükle sorun düzelecektir.

baki6969

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Baki okur

rolyroys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Can Çelik
Artık istesemde format atamam pcde internet yok.
şöyle yapabilirsin interneti olan bir pc yada arkadaşın olur net cafe vsvs. flaşa yüklersin yada cd alırsın tam driverları yüklü olan tekrar yaparsın net olmadan kurarsın açıldığında net bağlantın olacaktır genelde bu sorun o yüzden oluyor forman driverında lan driverı olmmadığı için karşılaşıyorsunuz

baki6969

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Baki okur
şöyle yapabilirsin interneti olan bir pc yada arkadaşın olur net cafe vsvs. flaşa yüklersin yada cd alırsın tam driverları yüklü olan tekrar yaparsın net olmadan kurarsın açıldığında net bağlantın olacaktır genelde bu sorun o yüzden oluyor forman driverında lan driverı olmmadığı için karşılaşıyorsunuz
Başka çare yok yani tamam sağol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,976
Üyeler
159,082
Son üye