Xiaomi redmi note 8 pro mu yoksa Note 9 Pro mu?

Reaksiyon skoru
28
Merhaba herkese iyi günler, 1 hafta içerisinde yeni telefon alacağım, redmi note 8 pro ile note 9 pro arasında kaldım, gönlüm 8 prodan yana ama sizlere de sormak istedim, bir öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Bütçen hangisine yetiyorsa onu al. Yani demek istediğim note 9 pro almak zora sokuyorsa note 8 pro al geç, çok fark yok zaten aralarında.

Ben note 9 pro kullanıcısıyım telefondan memnunum ztn snapdragon 720g var sen ama yinede sen bilirsin

Merhaba herkese iyi günler, 1 hafta içerisinde yeni telefon alacağım, redmi note 8 pro ile note 9 pro arasında kaldım, gönlüm 8 prodan yana ama sizlere de sormak istedim, bir öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
note 8 pro alma işlemcisi falan güçlü eyvallahda pilini sömürüyor işlemci

Teşekkürler yanıtlarınız için 9 Pro alacağım

9 pro ama 8 pro da üzmez

Ben note 9 pro kullanıcısıyım telefondan memnunum ztn snapdragon 720g var sen ama yinede sen bilirsin
Hocam bende almayı düşünüyorum şuan m31 var bana cok ısınıyor geldiği için iade düşünüyorum tek sıkıntısı bu yoksa m31 seviyorum note 9 pro da ısınır mi diye korkuyorum sen ne kadar zamandır kullanıyorsun ısınmayla alakalı bir sıkıntı yasadinmi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,415
Üyeler
186,482
Son üye
sagokafkef
Geri