SiyahAltın
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
- Konu Sahibi Konu Sahibi
faceden bi arkadaş böyle dediSorunlu değil, ne sorunu varmış?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
faceden bi arkadaş böyle dediSorunlu değil, ne sorunu varmış?
Şu anki sorunu nedir bide makro programı nasıl ışıkları nasıl3.5 yıldır kullanıyorum daha yeni problem çıkarttı almanı tavsiye ederim .
Bu tek mqvi mi yanıyolightsync sarı olması lazım
prodigy bu kaç paraya satıyorBi tane internet cafe işleten. Abide açılmamış g102 var almayı düşünüyorum fakat prodigy mi yoksa lightsync mi onu nasıl anlarım yardım eder misiniz![]()
Genel olarak söylemiş. Alabilirsin, çalıştığım internet kafede 30 tane vardı bir sorun yaşamadık.faceden bi arkadaş böyle dedi![]()
Hayır.Bu tek **vi mi yanıyo
Işıkları gayet güzel şuan ki problemi ise çift tıklama problemi yani iki sekme açık mesela bir tanesini kapatırken diğer de kapanıyor .Şu anki sorunu nedir bide makro programı nasıl ışıkları nasıl
evet sadece maviBu tek **vi mi yanıyo
evet sadece mavi
İlk aldığından beri mi yoksa sonradan mı öyle olduIşıkları gayet güzel şuan ki problemi ise çift tıklama problemi yani iki sekme açık mesela bir tanesini kapatırken diğer de kapanıyor .
Sonardan oldu dediğim gibi 3.5 yılın ardından oldu .İlk aldığından beri mi yoksa sonradan mı öyle oldu
Ve sürekli olan bir şey değil bazen oluyor .İlk aldığından beri mi yoksa sonradan mı öyle oldu
evet sadece mavi
[/QUO3.5 sene idare etmiş 150 ₺ mouse daha ne yapsın.Sonardan oldu dediğim gibi 3.5 yılın ardından oldu .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve sürekli olan bir şey değil bazen oluyor .![]()