Pc den kullanıyorum.Merhaba öncelikle PC'den mi kullanıyorsunuz Android'den mi ?
Bugün yeniden indirdim başka bilgisayara. Hala olmuyor.Güncel olmayabilir. Ayarlar kısmından güncelleme gibi bir yer vardır ordan güncel mi diye kontrol et.
Olabilir. Ben de bunun yüzünden olduğunu düşünüyorum.Geforce now serverları dolu olduğu için diye biliyorum hatalı olabilirim. Merak edip sitesine girdiğimde yeni serverlar gelicek diyordu
Corona yüzünden insanlar evlerinde ve bilgisayarı kötü olanlar geforce now kullanıyor olabilr bu yüzden Server lar dolu diye tahmin ediyorum.Olabilir. Ben de bunun yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Öyle olsa serverler dolu diye bir yazı çıkmaz mıydı ? Şu an tıklayınca hiçbir şey açılmıyor ?Corona yüzünden insanlar evlerinde ve bilgisayarı kötü olanlar geforce now kullanıyor olabilr bu yüzden Server lar dolu diye tahmin ediyorum.
Kendiliğinden çözüldü o nasıl oldu anlamadım. Fakat şimdi de oyun açılırken steam hesap şifremi giriyorum ondan sonra steam ana sayfa açılıyor oyun açılmıyor. Sebebini bilen var mıdır ?İlk öncelikle sunucular dolu olsa max oyuncu kapasitemize ulaştık diye bir yazı çıkıyor 2. si sunucunu Eu West e alırsan daha verimli oynayabilirsin ben genelde sunucu değitirince bu tarz sorunlar çözülüyor.