GeForce Now'da Oyunlar Açılmıyor

Berkann

80+
Reaksiyon skoru
34
GeForce Now da oyunun üstüne gelip oyna diyorum fakat hiçbir şey olmuyor.Hiçbir şey açılmıyor. Sebebini bilen var mıdır ?

Bir hata olabilir serverlarda vs.

Merhaba öncelikle PC'den mi kullanıyorsunuz Android'den mi ?

Güncel olmayabilir. Ayarlar kısmından güncelleme gibi bir yer vardır ordan güncel mi diye kontrol et.

Geforce now serverları dolu olduğu için diye biliyorum hatalı olabilirim. Merak edip sitesine girdiğimde yeni serverlar gelicek diyordu

Corona yüzünden insanlar evlerinde ve bilgisayarı kötü olanlar geforce now kullanıyor olabilr bu yüzden Server lar dolu diye tahmin ediyorum.
Öyle olsa serverler dolu diye bir yazı çıkmaz mıydı ? Şu an tıklayınca hiçbir şey açılmıyor ?

İlk öncelikle sunucular dolu olsa max oyuncu kapasitemize ulaştık diye bir yazı çıkıyor 2. si sunucunu Eu West e alırsan daha verimli oynayabilirsin ben genelde sunucu değitirince bu tarz sorunlar çözülüyor.

İlk öncelikle sunucular dolu olsa max oyuncu kapasitemize ulaştık diye bir yazı çıkıyor 2. si sunucunu Eu West e alırsan daha verimli oynayabilirsin ben genelde sunucu değitirince bu tarz sorunlar çözülüyor.
Kendiliğinden çözüldü o nasıl oldu anlamadım. Fakat şimdi de oyun açılırken steam hesap şifremi giriyorum ondan sonra steam ana sayfa açılıyor oyun açılmıyor. Sebebini bilen var mıdır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,788
Üyeler
188,319
Son üye
Legandtr
Geri