Vodafone Net Abonelik İptali

SharpDagger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Arkadaşlar ben 2 3 gün önce Vodafone şubesine abonelik iptali için gittim. Sistemlerinin çalışmadığını abonelik iptali formunu kimlik fotokobisiyle fakslamamı söyledi. Bende formu doldurup herhangi bir kırtasiyede faksladım. Ama o an kimlik fotokobimi fakslattırmayı unutmuşum. Şimdi tekrar ikisini fakslamam mı lazım yoksa tek kimlik fotokobisini fakslasam yeter mi ? 2 3 gün geçti nasıl olsa.

en temizi ikisini faxlatman
Bir de bişey sorcam abonelik iptalini faksladığım gün TTnette internete başvuru yaptım ama bizim hala vodafone net çalışıyor adam gelip hattın dolu oldugunu görürlerse ne yaparlar acaba ?

Evet kimlik önemli baştan ikisinide gönder

Gelip modem kurulumunu yaparlar Voda internetin ne zaman fes olursa Telekoma geçersin
Ama ben aynı gün TTnette anlaşma yaptım ayın 23 üne randevu alınmış şimdi randevuya kadar yeniden fakslasam yetişir mi?

Ama ben aynı gün TTnette anlaşma yaptım ayın 23 üne randevu alınmış şimdi randevuya kadar yeniden fakslasam yetişir mi?

Yetişir bende tam tersi olarak Telekomdan Vodafone ye geçtim 1 gün içersinde aynı gün Voda gelip modem kurulumu yaptı 10-11 gibi fax attım 4 de vodafone internetini kullanıyordum

Yetişir bende tam tersi olarak Telekomdan Vodafone ye geçtim 1 gün içersinde aynı gün Voda gelip modem kurulumu yaptı 10-11 gibi fax attım 4 de vodafone internetini kullanıyordum
Abi kusura bakma son bir şey sorcam :D. Burda hattınızın iptali diyiyor bu nedir acaba gelip kabloları mı alıcaklar anlamadım ?

1586416507262.webp

Abi kusura bakma son bir şey sorcam :D. Burda hattınızın iptali diyiyor bu nedir acaba gelip kabloları mı alıcaklar anlamadım ?

Alıntıyı görüntüle

Yok uzaktan senin aboneliğini sonlandırıyorlar modem sende kalıyor ödediğin faturalarda modem ücretide var. Evrakların ulaştığı anda aboneliğin sonlanıyor Telekom gelip internet kurulumu yapabilir zaten hat hazır sadece modemi değiştirip uzaktan kendi bağlantılarını yapıyorlar

Yok uzaktan senin aboneliğini sonlandırıyorlar modem sende kalıyor ödediğin faturalarda modem ücretide var. Evrakların ulaştığı anda aboneliğin sonlanıyor Telekom gelip internet kurulumu yapabilir zaten hat hazır sadece modemi değiştirip uzaktan kendi bağlantılarını yapıyorlar
Ama ben Vodafone'de 2 yıl anlaşmam bitti modem benim olmuyor mu 2 yıl modem parası ekstra ücretteydi :unsure:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,345
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri