Radeon Texture Sorunu

Lewis Hamilton

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
843
Arkadaşlar merhaba çalışıp para kaznıp sistemimi yeniledim ancaaak lanet olsunki texture flickering problemi oluştu radeon ayarlarına girdiğimde SADECE DİRETCX 9 uygulamalrını etkiler diyor yani gta gibi bir oyunda bu porbleme AMD BABA el atmıyor neden sadece 9 neden 11 değil neden 12 değil ben bu sorunu nasıl çözücem lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer harf hatası yazım yanlışı varsa kusura bakmayın sinirden ve üzüntüdendir kusura bakmayın

Sorunun ne
Sistemin ne
Driver kaçta

Anladıysam arap oliyim.

Sorunun ne
Sistemin ne
Driver kaçta
texture flickering yazdım okumadınız sanırım
RX 5600 xt
R5 3600
8gb ram
A320m
driver:20.8.3

Anladıysam arap oliyim.
anlatamadım işte keskinliği yumuşatma modu sadece directx 9 uygulamalarını etkiler diyor oyun içi msaa arttırıyorum yine düzelmiyor ne yapmam lazım

Anladıysam arap oliyim.
hocam bilgili gibi gözüküyorsunuz belli yardımız olur bana anladınız inşallah yoksa tekran anlatırım sorun yok

texture flickering yazdım okumadınız sanırım
RX 5600 xt
R5 3600
8gb ram
A320m
driver:20.8.3

anlatamadım işte keskinliği yumuşatma modu sadece directx 9 uygulamalarını etkiler diyor oyun içi msaa arttırıyorum yine düzelmiyor ne yapmam lazım

hocam bilgili gibi gözüküyorsunuz belli yardımız olur bana anladınız inşallah yoksa tekran anlatırım sorun yok

Radeondaki keskinleştirme ayarındanmı bahsediyorsun ?

Radeondaki netleştirme ayarındanmı bahsediyorsun ?
hayır örtüşme önleme ayarından SADECE directx 9 da çalışır diyor ve ben oyunlarda bunu açsamda açmasamda işe yaramıyor oyun içi olarak msaa arttırsamda etki etmiyor

Çalışmadığım yerden geldi
Ne zamandır var sorun driverden olabilirmi

hayır örtüşme önleme ayarından SADECE directx 9 da çalışır diyor ve ben oyunlarda bunu açsamda açmasamda işe yaramıyor oyun içi olarak msaa arttırsamda etki etmiyor

Şimdi baktım, Radeon ayarlarıda diyor işte dostum sadece DX9 da çalışır diye yapıcak bir şey yok malesef.

Yani driver güncelliyince mi başladı
20.4.2 dene bi
hayır kartı ilk aldığımdada vardı araştırdım çözüm bulamadım en son burda bir çare arıyayım dedim

Şimdi baktım, Radeon ayarlarıda diyor işte dostum sadece DX9 da çalışır diye yapıcak bir şey yok malesef.
peki oyun içi msaa artırıyorum oda etki etmiyor kartmı arızalı

hayır kartı ilk aldığımdada vardı araştırdım çözüm bulamadım en son burda bir çare arıyayım dedim

peki oyun içi msaa artırıyorum oda etki etmiyor kartmı arızalı

GTA 5 demi var bu sorun sadece ?

Geri