Outemu blue switch VS Blue Switch

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,166
Arkadaşlar ben klavye alacağım, fakat bu iki switch arasında ne gibi fark ve özellik var merak ediyorum,

Outemu blue switch ile blue switch arasındaki fark nedir bilen var mı?

Bi tık detaylı yazarsanız sevinirim, cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben klavye alacağım, fakat bu iki switch arasında ne gibi fark ve özellik var merak ediyorum,

Bi tık detaylı yazarsanız sevinirim, cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Klavye markası Gamepower Saber RGB. (outemu blue switch mi daha iyidir, blue switch mi?)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

outemu blue switch vs blue switch?
?

Klavye markası Gamepower Saber RGB. (outemu blue switch mi daha iyidir, blue switch mi?)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

?
İkisi de aynı content, outemu, cherry, kailh diye switch markaları var bir sürü bunlar farklı olabiliyor saber rgbdekilerin hepsi aynı farketmez.

ikincisinin markası ne ?

İkisi de aynı content, outemu, cherry, kailh diye switch markaları var bir sürü bunlar farklı olabiliyor saber rgbdekilerin hepsi aynı farketmez.
Anladığım kadarıyla sadece bir marka, doğrumuyum?

Saber RGB'de sadece 1 marka var hepsi ayni blue switch, red switch yani fark yok siteden siteye değişmiyor.
Alacağım yerde Outemu Blue Switch yazıyor, başka yerde sadece Blue Switch yazıyor bende farklı sanıp bir sormak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,254
Son üye
Tarık60
Geri