www.n11.com
M2'leri çok iyi ama sataları sorunlu.Arkadaşlar bir sistem topladım James donkeyin 480gb SSD sini alacağım sizce alınır mı iyi bir marka mı acil yardım lazım hemen bir ssd alacağım çünkü.
onun yerine m2ssd sini alsa daha iyi olurArkadaşlar bir sistem topladım James donkeyin 480gb SSD sini alacağım sizce alınır mı iyi bir marka mı acil yardım lazım hemen bir ssd alacağım çünkü.
Arkadaşlar bir sistem topladım James donkeyin 480gb SSD sini alacağım sizce alınır mı iyi bir marka mı acil yardım lazım hemen bir ssd alacağım çünkü.
Peki ya toshibanın Yeni ismiyle kiokxia mı ne o alınır mı?onun yerine m2ssd sini alsa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu öneririm![]()
James Donkey JD512 512GB 3D Nand 3200/3000MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim Garantisi - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
alınmaz diye düşünüyorumPeki ya toshibanın Yeni ismiyle kiokxia mı ne o alınır mı?
Sağlık sorunu önceki seriye göre daha yavaş düşse de sağlık sorunu var.3 ay sonra 99a düştü benimki ama onun dışında performansında falan sorun yok.Garanti birebir değiştiriyor ama önermem.Peki ya toshibanın Yeni ismiyle kiokxia mı ne o alınır mı?
Peki 450 TL civarında bir 480 GB ssd önerir misin ?Sağlık sorunu önceki seriye göre daha yavaş düşse de sağlık sorunu var.3 ay sonra 99a düştü benimki ama onun dışında performansında falan sorun yok.Garanti birebir değiştiriyor ama önermem.
Peki 450 TL civarında bir 480 GB ssd önerir misin ?alınmaz diye düşünüyorum
Demekki o merdiven altı ürünler çoğu markadan iyiymiş.Eşek James'in ürünleri alınmaz. Çin'de ki merdiven altı ürünlere kendi etiketlerini basıp satıyorlar.
o bütçelere çok beğenmedimPeki 450 TL civarında bir 480 GB ssd önerir misin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki 450 TL civarında bir 480 GB ssd önerir misin ?