James Donkey SSD alınır mı ?

Cihan25

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar bir sistem topladım James donkeyin 480gb SSD sini alacağım sizce alınır mı iyi bir marka mı acil yardım lazım hemen bir ssd alacağım çünkü.

Ben güvenmiyorum bence herkes iyi olduğu işi yapmalı Kingston vb markalara yönelin bence

Sorunları var diye biliyorum. Apacer alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bir sistem topladım James donkeyin 480gb SSD sini alacağım sizce alınır mı iyi bir marka mı acil yardım lazım hemen bir ssd alacağım çünkü.
M2'leri çok iyi ama sataları sorunlu.

Eşek James'in bazı ürünleri sıkıntılı, güvenmediğim bir marka. Sata SSD'si ise zaten asla alma ama NVMe'lerinde sıkıntı yok deniyor.

onun yerine m2ssd sini alsa daha iyi olur

bunu öneririm

Peki ya toshibanın Yeni ismiyle kiokxia mı ne o alınır mı?
Sağlık sorunu önceki seriye göre daha yavaş düşse de sağlık sorunu var.3 ay sonra 99a düştü benimki ama onun dışında performansında falan sorun yok.Garanti birebir değiştiriyor ama önermem.

Eşek James'in ürünleri alınmaz. Çin'de ki merdiven altı ürünlere kendi etiketlerini basıp satıyorlar.

Sağlık sorunu önceki seriye göre daha yavaş düşse de sağlık sorunu var.3 ay sonra 99a düştü benimki ama onun dışında performansında falan sorun yok.Garanti birebir değiştiriyor ama önermem.
Peki 450 TL civarında bir 480 GB ssd önerir misin ?

alınmaz diye düşünüyorum

o bütçelere çok beğenmedim
bence arkadaş 1 kere alsın m2ssd alsın
bu var ama sorunlu diyorlar
Apacerda 450 tlden fazla :(

Geri