5700XT artık daha güçlü

Bu konuyu keşke bir Amd fanboyu açmasaydı.

Sonuçlar gayet iyi. PowerColor Red Devil modeli ortalama 1950MHz civarları çalışıyor, üzerine 50MHz koysan 2K'da da ortalama %1'lik farkı kapatır. Arada minimum 1000 TL var zaten. Kartın DX12 ve Vulkan performansı 2070S'ten daha da iyi. Saf güç anlamında 5700 XT tercih edilebilir. 1000 TL'ye ray tracing ve DLSS değer mi alan kişiye kalmış. AMD, DLSS benzeri teknolojiyi yazılımla sağlasa da RT'den yoksun bir kart. Ben olsam geriye dönük yatırım yerine bekler ve 3070 veya ray tracing destekli RX 6000 serisinden bir kart alırım.

Boşuna FineWine demiyorlar :)
1- 2070S zaten alınmaz şu an 3070 geliyor
2- O.C. potansiyeli, RT, DLSS 2.0, daha stabil driverlar, NVENC, CUDA, GeForce Exp.?? Bunlar 1000tl rahat eder.

Sonuçlar gayet iyi. PowerColor Red Devil modeli ortalama 1950MHz civarları çalışıyor, üzerine 50MHz koysan 2K'da da ortalama %1'lik farkı kapatır. Arada minimum 1000 TL var zaten. Kartın DX12 ve Vulkan performansı 2070S'ten daha da iyi. Saf güç anlamında 5700 XT tercih edilebilir. 1000 TL'ye ray tracing ve DLSS değer mi alan kişiye kalmış. AMD, DLSS benzeri teknolojiyi yazılımla sağlasa da RT'den yoksun bir kart. Ben olsam geriye dönük yatırım yerine bekler ve 3070 veya ray tracing destekli RX 6000 serisinden bir kart alırım.

Boşuna FineWine demiyorlar :)
bende olsam şuan ne 2070s ne 5700xt alırım beklerim bakalım amdnin 6000 serisi kartları nasıl olcak bakalım 3000 serisi ile fark ne olcak alıcak kişiler ozaman düşünür taşınır alır

Sana laf söz söyleyip şarzımı bitirmek istemiyorum.
ne söylicen? fanboyluk yapıyorsun bu arada şu an. haklı olana haklı, haksız olana haksız demeyi öğren
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5700XT iyi oc olur bu arada.
aga benim meret niye olmuyor :D. Accık yapıyom hemen hata veriyo :D. Benim kart PULSE ondan galiba.

benim karttan o ya, Pulse olmasaydı olabilirdi belki.

ne söylicen? fanboyluk yapıyorsun bu arada şu an. haklı olana haklı, haksız olana haksız demeyi öğren

aga benim meret niye olmuyor :D. Accık yapıyom hemen hata veriyo :D. Benim kart PULSE ondan galiba.
Red Devil olsa olur belki

1- 2070S zaten alınmaz şu an 3070 geliyor
2- O.C. potansiyeli, RT, DLSS 2.0, daha stabil driverlar, NVENC, CUDA, GeForce Exp.?? Bunlar 1000tl rahat eder.
geforxe expi kullandım Amd'den farkı yok nvec yayın için sadece avantaj ama olmasada yayın yapılır RT oyun için eksiklik değil Amdnin driverleride sorun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,281
Üyeler
190,720
Son üye
Scobyduu
Geri