Baran_Baaran
80+
- Reaksiyon skoru
- 332
ekran kartın nerede onboardmı kullanıyorsun?Denedim olmadı malesef
ekran kartın nerede onboardmı kullanıyorsun?Denedim olmadı malesef
Abi şimdi neyi takmam gerekşimdi parçaları sök ve bana fotorafları at
powerstaplardan olabilirBilgisayarımın bütün parçalarını soktum ve temizledim yerine tekrardan takinca monitörün ışığı yanıyor ama power tuşuna basınca pc açılmıyor ve pc 2010 yılından kalma casper nirvana https://www.hepsiburada.com/casper-...-500gb-2gb-vga-masaustu-bilgisayar-pm-bd56900
Lütfen yardım edin ve bazı kablolar boşta nereye takacagimi bilmiyorum
Nemli bezle temizledim açılacak gibi olmuyor pc de tık yok fişi takinca monitörün ışığı yanıyor amaNe ile temizlediniz parçaları büyük ihtimal bi yerde kısa devre oluştu düğmeye basınca açılır gibi olup enerji mi kesiyor makine
Abi bilmiyorum iste ekran kartı atı yazıyor normal ekran kartı yok burdaekran kartın nerede onboardmı kullanıyorsun?
O ne demek ?powerstaplardan olabilir
monitörün ışığının yanması bir şeyi değiştirmez kasa olmasa elektrik olsa yinede yanarNemli bezle temizledim açılacak gibi olmuyor pc de tık yok fişi takinca monitörün ışığı yanıyor ama
pardon psuO ne demek ?
Nemli bezi tam olarak nereyi silerken kullandın?Nemli bezle temizledim açılacak gibi olmuyor pc de tık yok fişi takinca monitörün ışığı yanıyor ama
Abi şimdi 2-3 kablo bostaydi hepsini soktum nasıl takicammonitörün ışığının yanması bir şeyi değiştirmez kasa olmasa elektrik olsa yinede yanar
dostum ekran kartın nerede onboardmu kullanıyorsun görüntüyü nereden alacaksınAbi şimdi neyi takmam gerek
Nemli bezle temizledim açılacak gibi olmuyor pc de tık yok fişi takinca monitörün ışığı yanıyor ama
Harddisk kaşının kendisini power i ve fanlariNemli bezi tam olarak nereyi silerken kullandın?