2.el pc toplamak istiyorum

mertbey

80+
Reaksiyon skoru
227
arkadaşlar ben 2. el bi pc toplamayı düşünüyorum oynadığım oyunlar lol valorant cs bunlarda güzel fps aldırsın mümkün olduğunca ucuz 2. el parçalarla bir pc toplamak istiyorum bana hem oyun hemde canlı derslerde sıkıntı yaşatmıcak mümkün olduğunca ucuz parçalardan oluşan bir sistem önerebilirmisin tahmini isimlerini yazın ben sahibindende filan 2.el bakıcam teşekkürler

arkadaşlar ben 2. el bi PC toplamayı düşünüyorum oynadığım oyunlar lol valorant cs bunlarda güzel fps aldırsın mümkün olduğunca ucuz 2. el parçalarla bir PC toplamak istiyorum bana hem oyun hemde canlı derslerde sıkıntı yaşatmıcak mümkün olduğunca ucuz parçalardan oluşan bir sistem önerebilirmisin tahmini isimlerini yazın ben sahibindende filan 2.el bakıcam teşekkürler

şu bütçeyi yazın artık

ekran kartında işlemci ve anakart 2 el alma taraftarı degilim sıfır al rx570 fazlasiyla işini gorcektir ryzen 3 1200 af alabilirsin bide b450m s2h alabilirsin bunlar istedigin oyunu rahatlıkla acar yada butcen varsa ileriye donuk istiyosan b450m s2h ryzen 5 3600 1650 super alabilirsin butce ne tam olarak

arkadaşlar ben 2. el bi PC toplamayı düşünüyorum oynadığım oyunlar lol valorant cs bunlarda güzel fps aldırsın mümkün olduğunca ucuz 2. el parçalarla bir PC toplamak istiyorum bana hem oyun hemde canlı derslerde sıkıntı yaşatmıcak mümkün olduğunca ucuz parçalardan oluşan bir sistem önerebilirmisin tahmini isimlerini yazın ben sahibindende filan 2.el bakıcam teşekkürler
eger bütçen bu civarlardaysa bakabilirsin
bunlar benim ürünlerim değil
sadece fiyatına göre beğendiğim parçalar

2. el 2080 Super yazsam ne diyebilirsin ki? Bütçeni tahmin ederek mi önerelim?

ekran kartında işlemci ve anakart 2 el alma taraftarı degilim sıfır al rx570 fazlasiyla işini gorcektir ryzen 3 1200 af alabilirsin bide b450m s2h alabilirsin bunlar istedigin oyunu rahatlıkla acar yada butcen varsa ileriye donuk istiyosan b450m s2h ryzen 5 3600 1650 super alabilirsin butce ne tam olarak
adam bütçe vermemiş belki 1000 lira diyecek

yani aslında sormun temel sebebi şu bu isteğimi gerçekleştircek ekran kartı modeli çok fazla model var hangisi bana yeter ekrankartını halledebilirsem diğer parçalar çok basit

yani aslında sormun temel sebebi şu bu isteğimi gerçekleştircek ekran kartı modeli çok fazla model var hangisi bana yeter ekrankartını halledebilirsem diğer parçalar çok basit
rx 570 rahatlıkla yeter o oyunlar icin ama daha iyi bişey istersen 1650 super alabilirsin cok zorlamadan

eger bütçen bu civarlardaysa bakabilirsin
bunlar benim ürünlerim değil
sadece fiyatına göre beğendiğim parçalar
ben rtx filan isteiyorum zaten beni aşar ben oyunlarda kasma takılma olmasın yeter bana mesela lolde yüksek ayarlarda rahatca oynuyum yeter rtx takıntım filan yok

bütce 2000 3000 arası çok çıkmak istemiyorum
b450m s2h
ryzen 3 1200af
rx570
1tb segatae hdd
120gb windows icin ssd ama duzgun ssdlerden
dark guardian mini kasa
klavye fln da para kaliyo onlarıda tamamlarsiniz ben sadece kafamdan yazdim
450w psu da yeter kaliteli bi psu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri