Necati3518
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Herkese merhaba. Fivem ile epic gamesden gta 5 indirdim gtayi fivem ile birlikte açtım ve giriş yaptim daha sonra bu hatayı alıyorum. Yardım Edermisiniz?
Yok hayır yeni indirdim ikisinide gtayi fivem ile birlikte aç diyorum. Social Club ekranı geliyor. Giriş yapıyorum. Sonra bu hata veriyorSunucuya girerken mi diyor fivem açarken mi ?
şimdi social clube de üyelik açman gerekiyor epic açarken social clube geçiş yapıyor daha sonra oyuna giriyorsunYok hayır yeni indirdim ikisinide gtayi fivem ile birlikte aç diyorum. Social Club ekranı geliyor. Giriş yapıyorum. Sonra bu hata veriyor
Yaptım gmaildende doğruladımşimdi social clube de üyelik açman gerekiyor epic açarken social clube geçiş yapıyor daha sonra oyuna giriyorsun
Steam altta açıkken girmeyi dener misin ?Yaptım gmaildende doğruladım
Ama epic gamesden kullanıyorum. Steam ile alakası varmı?Steam altta açıkken girmeyi dener misin ?
Fivem sunuculara girerken steam altta açık olması gerekiyor epicden alsan bile belki onunla alakalı olabilir bi dene istersenAma epic gamesden kullanıyorum. Steam ile alakası varmı?
Aynı hatayı alıyorum.Fivem sunuculara girerken steam altta açık olması gerekiyor epicden alsan bile belki onunla alakalı olabilir bi dene istersen
Dostum aynı hesapla gta online girebiliyorum. Neden böyle oluyor anlamadım.Dostum Social Club üyeliğinin GTA 5 e sahip olmadığı gibi bir şey yazıyor orada. Doğru Social Club üyeliğinde olduğuna emin ol.
Şuan deniyorum inşallah olurÖnce epic games ten Gta Online a gir , oluşturduğun Social Clup hesabınla giriş yap , keycode otomatik gelicektir. Online açıldıktan sonra Fivem i açabilirsin.