Mohikan.1907
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Sistem topladim 512 gb ssd var ama elimde 8 senelik bi 500 gb hard disk var kullansam sistemde yavaşlama olurmu yoksa yeni hard diskmi almam lazim?
göm onu allah rahmet eylesinSistem topladim 512 gb ssd var ama elimde 8 senelik bi 500 gb hard disk var kullansam sistemde yavaşlama olurmu yoksa yeni hard diskmi almam lazim?
Fgöm onu allah rahmet eylesin
eğer win i oraya kurarsan çok yavaş aöılır ama depolama diski yapabilirsinSistem topladim 512 gb ssd var ama elimde 8 senelik bi 500 gb hard disk var kullansam sistemde yavaşlama olurmu yoksa yeni hard diskmi almam lazim?
hayır oraya hiç bişe konmaz maazallah bozulursa mal 8 YILLIKeğer win i oraya kurarsan çok yavaş aöılır ama depolama diski yapabilirsin
bendede var bro ancak hiç bir sıkıntı yok bro sağlığı iyide ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.hayır oraya hiç bişe konmaz maazallah bozulursa mal 8 YILLIK
istisnalar kaideyi bozmazbendede var bro ancak hiç bir sıkıntı yok bro sağlığı iyide ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.
evet ama pek bir sorun yokistisnalar kaideyi bozmaz
Post automatically merged:
teknoloji biraz şans işi
Hayır yavaşlama olmaz depolamada kullanırsanız, sadece Windows ve oyunları oraya kurmayın yeterDepolama icin kullansam yavaşlama olmaz heralde