donanimarsivi.com
knkm 250Tl ye gaming gecesi indiriminden bulabilirsin güzel alırsın red switch bulman ne kadar kolay olur bilmiyorum ama 330Tl ye şuana kadar hiç şikayet mesaji görmediğim calypso var red switch performansi nasıl bilmiyorum ama vaktin varsa blue switch siparişini verdim birkaç güne gelir geri dönüş yaparım sanabeyler 200*250 TL param var red switch ghosting özelliği olmayan basımı kolay olan klavye önerir misiniz
gamepower warlock hakkında çok kötü yorumlar yaplıyor@Furkan AslanÖneri - [Rehber] 150-1000TL Klavye Önerileri
Arkadaşlar mouse ve kulaklık versiyonlarını yapmış olduğum bütçelere göre kulaklık ve mouse önerilerinin kulaklık versiyonunu bu yazıda bulabilirsiniz. Kulaklık önerileri için tıklayın. Mouse önerileri için tıklayın. 150-200 arası Bloody B120 138tl Gamepower Warlock Compact 200tl -Çok önermem...donanimarsivi.com
Ben kullanıyorum warlock, gayet de memnunum. Yandaki muhasebeci tuşlarının olmaması ve ismi gibi kompak yapıda olması gayet hoş. Kullanım deneyimi olarak da hiç üzmedi beni.gamepower warlock hakkında çok kötü yorumlar yaplıyor
muhasebeci tuşlarından kastın numpad mi? numpad var kiBen kullanıyorum warlock, gayet de memnunum. Yandaki muhasebeci tuşlarının olmaması ve ismi gibi kompak yapıda olması gayet hoş. Kullanım deneyimi olarak da hiç üzmedi beni.
Compact modelinde düzelttiler. Ama ben bu bütçede mekanik alınmaması taraftarıyımgamepower warlock hakkında çok kötü yorumlar yaplıyor
Ben B120 ya da MK110 diyorumne almalıyım peki
B120 dandik değilb120 çok dandik duruyo dogru mudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mk110 pahalıymış ki 350 lira versem gamepower ogre falan alirim