250tl civarı klavye önerisi

Onur Koç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
beyler 200*250 tl param var red switch ghosting özelliği olmayan basımı kolay olan klavye önerir misiniz

@Furkan Aslan

beyler 200*250 TL param var red switch ghosting özelliği olmayan basımı kolay olan klavye önerir misiniz
knkm 250Tl ye gaming gecesi indiriminden bulabilirsin güzel alırsın red switch bulman ne kadar kolay olur bilmiyorum ama 330Tl ye şuana kadar hiç şikayet mesaji görmediğim calypso var red switch performansi nasıl bilmiyorum ama vaktin varsa blue switch siparişini verdim birkaç güne gelir geri dönüş yaparım sana

@Furkan Aslan
gamepower warlock hakkında çok kötü yorumlar yaplıyor

ben James Donkey 610s red switch kullanıyorum memnunum kardeşim alabilirsin incehesaptan 189 tl ye aldım

gamepower warlock hakkında çok kötü yorumlar yaplıyor
Ben kullanıyorum warlock, gayet de memnunum. Yandaki muhasebeci tuşlarının olmaması ve ismi gibi kompak yapıda olması gayet hoş. Kullanım deneyimi olarak da hiç üzmedi beni.

Ben kullanıyorum warlock, gayet de memnunum. Yandaki muhasebeci tuşlarının olmaması ve ismi gibi kompak yapıda olması gayet hoş. Kullanım deneyimi olarak da hiç üzmedi beni.
muhasebeci tuşlarından kastın numpad mi? numpad var ki

b120 çok dandik duruyo dogru mudur :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mk110 pahalıymış ki 350 lira versem gamepower ogre falan alirim
B120 dandik değil :D. Bu klavyeye taş çıkartır :D. Silikon tuşların yanında normal tuşlar da veriliyor silikonları çıkar direk :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,864
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri