- En İyi Cevap
- 36
- Reaksiyon skoru
- 11,991
Mekanik olunca kaliteli olduğunu düşünmediğin için sana minnetarım...Bir süredir ben de bu klavyeyi almayı düşünüyorum, mekanik istemem zaten, güzel klavye.
Mekanik olunca kaliteli olduğunu düşünmediğin için sana minnetarım...Bir süredir ben de bu klavyeyi almayı düşünüyorum, mekanik istemem zaten, güzel klavye.
bende bu fikri desteklediğin için sana minnettarımMekanik olunca kaliteli olduğunu düşünmediğin için sana minnetarım...
Bana minnettar olduğun için sana minnettarım.bende bu fikri desteklediğin için sana minnettarım
loop is coming...Bana minnettar olduğun için sana minnettarım.
bi klavye önerin 400 tlBana minnettar olduğun için sana minnettarım.
https://www.cimri.com/offer/4395668...=43&commentCount=0&photoCount=10&offerCount=5Farketmez. 300-400 bandında kaliteli membran olur mekanik olur bişey önerirsen sevinirim
G213 al geç bence, çok sağlam klavye.bi klavye önerin 400 TLminnetarlığı bırakın
sesli mi?https://www.cimri.com/offer/4395668...=43&commentCount=0&photoCount=10&offerCount=5
kendim kullanıyorum öneririm
sorun olursa sorabilirsin
tuş temassızlığı ve ses sorunu varmı?Şuanda aktif olarak kullanıyorum. Sormak istediğiniz sorular var ise alabilirim.
tuş temassızlığı ve ses sorunu varmı?
Tuş teması konusunda şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ses olarak,yani evet ses var biraz.
Tuş teması konusunda şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ses olarak,yani evet ses var biraz. Özellikle hızlı yazım veya oyunlarda heyecan hızlı ve sert bastığım zaman ses çıkıyortuş temassızlığı ve ses sorunu varmı?
hemen cevaplıyorumsesli mi?
Hızlı mı?
Işığı güzel mi?
yazılımı var mı?
sıkıntı çektinmi?
450 TL'ye değermi?
Peki şöyle bir set nasıl olur.hemen cevaplıyorum
1-sessiz baya yani g213 ten biraz daha sessiz diyebilirim
2- hız olarak klavyeler arasında fark gözle görülemez veya hissedilemez microsoftun klavyeleri bile mekaniklerle aynı hız hissiyatını veriyor
3-ışığı güzel 3 bölgeli aydınlatması var tuşlar yarı saydam yani hafif beyaz yazıları ve gayet iyi parlıyor
4- evet yazılımı var
5- hayır hiç sıkıntı yaşamadım
6- evet değer
bonus : bu klavyeyle g213 arasında kalmıştım ama bu klavyenin 6 tane makro tuşu ve daha fazla multi medya tuşu olduğu için bunu seçtim
makro tuşu büyük bir rahatlık kod yazıyorum mesela uzun uzun kalıp kodlarım atıyorum tuşlara ve saniyemi alıyor yazmak
bu arada klavyenin kendi hafızası var yani efektlerini makrolarını ayarladıktan sonra başka bir PC ye taksan bile aynı şekilde kalıyor