Logitech G213 nasıldır?

Şuanda aktif olarak kullanıyorum. Sormak istediğiniz sorular var ise alabilirim.

tuş temassızlığı ve ses sorunu varmı?

Tuş teması konusunda şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ses olarak,yani evet ses var biraz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tuş temassızlığı ve ses sorunu varmı?
Tuş teması konusunda şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ses olarak,yani evet ses var biraz. Özellikle hızlı yazım veya oyunlarda heyecan hızlı ve sert bastığım zaman ses çıkıyor :)

sesli mi?
Hızlı mı?
Işığı güzel mi?
yazılımı var mı?
sıkıntı çektinmi?
450 TL'ye değermi?
hemen cevaplıyorum

1-sessiz baya yani g213 ten biraz daha sessiz diyebilirim
2- hız olarak klavyeler arasında fark gözle görülemez veya hissedilemez microsoftun klavyeleri bile mekaniklerle aynı hız hissiyatını veriyor
3-ışığı güzel 3 bölgeli aydınlatması var tuşlar yarı saydam yani hafif beyaz yazıları ve gayet iyi parlıyor
4- evet yazılımı var
5- hayır hiç sıkıntı yaşamadım
6- evet değer
bonus : bu klavyeyle g213 arasında kalmıştım ama bu klavyenin 6 tane makro tuşu ve daha fazla multi medya tuşu olduğu için bunu seçtim
makro tuşu büyük bir rahatlık kod yazıyorum mesela uzun uzun kalıp kodlarım atıyorum tuşlara ve saniyemi alıyor yazmak
bu arada klavyenin kendi hafızası var yani efektlerini makrolarını ayarladıktan sonra başka bir pc ye taksan bile aynı şekilde kalıyor

hemen cevaplıyorum

1-sessiz baya yani g213 ten biraz daha sessiz diyebilirim
2- hız olarak klavyeler arasında fark gözle görülemez veya hissedilemez microsoftun klavyeleri bile mekaniklerle aynı hız hissiyatını veriyor
3-ışığı güzel 3 bölgeli aydınlatması var tuşlar yarı saydam yani hafif beyaz yazıları ve gayet iyi parlıyor
4- evet yazılımı var
5- hayır hiç sıkıntı yaşamadım
6- evet değer
bonus : bu klavyeyle g213 arasında kalmıştım ama bu klavyenin 6 tane makro tuşu ve daha fazla multi medya tuşu olduğu için bunu seçtim
makro tuşu büyük bir rahatlık kod yazıyorum mesela uzun uzun kalıp kodlarım atıyorum tuşlara ve saniyemi alıyor yazmak
bu arada klavyenin kendi hafızası var yani efektlerini makrolarını ayarladıktan sonra başka bir PC ye taksan bile aynı şekilde kalıyor
Peki şöyle bir set nasıl olur.
K55
Tronsmart Sono
G102 Lightsync

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,232
Üyeler
194,247
Son üye