oynadığınız ilk oyun

yok hocam web tabanlı değildi oyun ve böyle çizgi film gibi de değildi grafikleri baya güzeldi yani grafikleri
20200916_055939.jpg

Bu oyun adamalr bıçaklayarak devam ediyorsun çok güzeldi

Hayal mayal hatırlıyorum bu oyunu. Ama öyle seve seve oynadığım söylenemez.
Ben daha çok Kral oyun ve Çilek oyunda oynuyordum.
Ben her yerdem oynuyordum ama çoğunlukta oyun skor kral oyunda brnde oynuyrodum şuan aklıma bir sürü oyun geldi saysam bitmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayal mayal hatırlıyorum bu oyunu. Ama öyle seve seve oynadığım söylenemez.
Ben daha çok Kral oyun ve Çilek oyunda oynuyordum.
Son kez soyliyom gidiyom sonra bunu hatirloyormusun brlki oynmasssindir

İnternetimizin 4 gb kotası vardı. Kotayı aşınca sağlam geçiriyordu nalet gelesice türk telekom.
Ablam işe gitmeden önce bilgisayardan oyun açtırırdı, oyunlar açılınca modemi söker, çantasına koyar işe götürürdü.
Bazen tarayıcı çökerdi, ertesi güne kadar oyunsuz kalırdım :( :(

Tarayıcı çökmesin diye en sevdiğim 2-3 oyunu açardım. O zamanlardan beri bilgisayarımı çok temiz kullanmışımdır.
2009 üretim yılı Casper Neo hala sağ tarafımda sapasağlam durur. :) (sadece 1 kez arıza yaptı, o da psu'yu temizlerken statik elektriklenme olmuş. Tamirciye götürdüm, sorunsuz çalıştığını söyledi hayrına windows 7 ultimate yüklemiş :) İlk Win7 ile tanışmam ile de o şekilde olmuştu :)
Hey gidi Windows 7 be. 10 tane Windows 10'a bedel. :D

Tarayıcı çökmesin diye en sevdiğim 2-3 oyunu açardım. O zamanlardan beri bilgisayarımı çok temiz kullanmışımdır.
2009 üretim yılı Casper Neo hala sağ tarafımda sapasağlam durur. :) (sadece 1 kez arıza yaptı, o da PSU'yu temizlerken statik elektriklenme olmuş. Tamirciye götürdüm, sorunsuz çalıştığını söyledi hayrına windows 7 ultimate yüklemiş :) İlk Win7 ile tanışmam ile de o şekilde olmuştu :)
bende 2011 model casper kullanıyorum hocam şuan :D

Allah sabır versin hocam, umarım en güzeli sizin olur :)
[/QUOTE
amin hocam amin 2 3 aya r5 3600lu sistem dizicem bende allahın izniyle

h
2009 üretim yılı Casper Neo hala sağ tarafımda sapasağlam durur. :) (sadece 1 kez arıza yaptı, o da PSU'yu temizlerken statik elektriklenme olmuş. Tamirciye götürdüm, sorunsuz çalıştığını söyledi hayrına windows 7 ultimate yüklemiş :) İlk Win7 ile tanışmam ile de o şekilde olmuştu :)
hocam ya size bi sorum var
bilgisayarınızda hiç hayvanlardan oluşan bi orkestra oyunu var mıydı 2010 civarında ya babamın arkadaşı
getirdi kurdu bana başından kalkamadım ismini hatırlamıyorumm şimdi de

h

hocam ya size bi sorum var
bilgisayarınızda hiç hayvanlardan oluşan bi orkestra oyunu var mıydı 2010 civarında ya babamın arkadaşı
getirdi kurdu bana başından kalkamadım ismini hatırlamıyorumm şimdi de
O yoktu hocam pasta yapma oyunu falan vardı :D

Geri