Da-3 Sistemi olanlar bakın bi

He kasının camlı yan kapağı kapanmıyor. Ben kablo saklamalı kapağı kapanmıyor sandım.
aynen arka taraf değil yanı sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu an yolda çok şükür. Yarın veya ertesi gün elime gelecek :)
hocam arkayı falan acayim demeyin önünüze bir kablo yığını düşüyor neye uğradığınızi şaşırıyorsunuz

Nasıl kapanmaz o kapak çok saçma. Sen yaşıyorsan başkası da yaşıyor demektir. İmkansız normal şartlarda kapanmaması.

Hocam şu an yolda çok şükür. Yarın veya ertesi gün elime gelecek :)

Hadi hayırlı olsun hocam inşallah sapasağlam gelir kullanırsınız.

hocam arkayı falan acayim demeyin önünüze bir kablo yığını düşüyor neye uğradığınızi şaşırıyorsunuz
Teşekkürler öneri için. Mümkünse ekran kartını takıp kurulumlarıma geçmek istiyorum sadece :D Ve Abdullah abinin videoya iyice bak kanka belki kablonun nerden geldiği görülüyordur.

Nasıl kapanmaz o kapak çok saçma. Sen yaşıyorsan başkası da yaşıyor demektir. İmkansız normal şartlarda kapanmaması.

Hadi hayırlı olsun hocam inşallah sapasağlam gelir kullanırsınız.
Sizin de inşallah hocam teşekkürler.

Teşekkürler öneri için. Mümkünse ekran kartını takıp kurulumlarıma geçmek istiyorum sadece :D Ve Abdullah abinin videoya iyice bak kanka belki kablonun nerden geldiği görülüyordur.

Sizin de inşallah hocam teşekkürler.
baktim yok hiçbir sn de

baktim yok hiçbir sn de

Aynen yok. Hocam 2 kısım ya o diğer tarafını takmaya çalıştığınızda yine kapanmıyor mu ? Şu yere doğru sallanan kablo.

img_20200916_220803-jpg.56394

Aynen yok. Hocam 2 kısım ya o diğer tarafını takmaya çalıştığınızda yine kapanmıyor mu ? Şu yere doğru sallanan kablo.

img_20200916_220803-jpg.56394
o kabloyu yeni açtım bağlamıştıim ikisini birbirine ondanmi olmuyor diye açtım şimdi hala olmuyor

Artık ekran kartını yanlış mı taktim diye düşünüyorum kablo dönmüyor kasa fazlamı küçük anlamadimki

aynen bak altta bir tane daha foto attım

bu arada yeni pp h.o
Hocam sistemi montajlımı aldınız

Ekler

• 16002840928522140931283298063370.jpg
    16002840928522140931283298063370.jpg
    2.9 MB · Hit: 38
Geri