Erol Aksu
80+
- Reaksiyon skoru
- 260
Hocam şu an yolda çok şükür. Yarın veya ertesi gün elime gelecekHocam sende de aynı kasa var senin de mi eline ulaşmadı daha![]()
Hocam şu an yolda çok şükür. Yarın veya ertesi gün elime gelecekHocam sende de aynı kasa var senin de mi eline ulaşmadı daha![]()
aynen arka taraf değil yanı sıkıntıHe kasının camlı yan kapağı kapanmıyor. Ben kablo saklamalı kapağı kapanmıyor sandım.
hocam arkayı falan acayim demeyin önünüze bir kablo yığını düşüyor neye uğradığınızi şaşırıyorsunuzHocam şu an yolda çok şükür. Yarın veya ertesi gün elime gelecek![]()
aynen arka taraf değil yanı sıkıntı
Hocam şu an yolda çok şükür. Yarın veya ertesi gün elime gelecek![]()
Teşekkürler öneri için. Mümkünse ekran kartını takıp kurulumlarıma geçmek istiyorum sadeceaynen arka taraf değil yanı sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam arkayı falan acayim demeyin önünüze bir kablo yığını düşüyor neye uğradığınızi şaşırıyorsunuz
Sizin de inşallah hocam teşekkürler.Nasıl kapanmaz o kapak çok saçma. Sen yaşıyorsan başkası da yaşıyor demektir. İmkansız normal şartlarda kapanmaması.
Hadi hayırlı olsun hocam inşallah sapasağlam gelir kullanırsınız.
baktim yok hiçbir sn deTeşekkürler öneri için. Mümkünse ekran kartını takıp kurulumlarıma geçmek istiyorum sadeceVe Abdullah abinin videoya iyice bak kanka belki kablonun nerden geldiği görülüyordur.
Sizin de inşallah hocam teşekkürler.
baktim yok hiçbir sn de
o kabloyu yeni açtım bağlamıştıim ikisini birbirine ondanmi olmuyor diye açtım şimdi hala olmuyorAynen yok. Hocam 2 kısım ya o diğer tarafını takmaya çalıştığınızda yine kapanmıyor mu ? Şu yere doğru sallanan kablo.
![]()
Hocam sistemi montajlımı aldınızArtık ekran kartını yanlış mı taktim diye düşünüyorum kablo dönmüyor kasa fazlamı küçük anlamadimki
aynen bak altta bir tane daha foto attım
bu arada yeni pp h.o
?kasa ne gamebooster mi
evetHocam sistemi montajlımı aldınız
evet da-3 sistem kasası
Böyle bir sorun ilk defa görüyorum@mustafak01 bak foto başka açıdan istersen atarım
evet
evet da-3 sistem kasası
Acaba gerçekten dediğin gibi kasa küçük mü?@mustafak01 bak foto başka açıdan istersen atarım
evet
evet da-3 sistem kasası