Among us oynayan varmı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar bize among us oynayacak arkadaş lazım mobilden de oynayabilir pcden de sıkıntı yok bağlanılıyor zaten 6-7 kişiyiz 3-4 kişi lazım grubun yaş ortalaması 16 fazla küfür sevmiyoruz isteyenler buyurun dc adresimiz hergün öğlen 2-3 arası oynuyoruz 1-2 saat akşam da 9dan sonra 1-2 saat oynuyoruz hepinizi bekliyoruz.Fazla kişi ne kadar olursa o kadar iyi

Arkadaşlar bize among us oynayacak arkadaş lazım mobilden de oynayabilir pcden de sıkıntı yok bağlanılıyor zaten 6-7 kişiyiz 3-4 kişi lazım grubun yaş ortalaması 16 fazla küfür sevmiyoruz isteyenler buyurun dc adresimiz hergün öğlen 2-3 arası oynuyoruz 1-2 saat akşam da 9dan sonra 1-2 saat oynuyoruz hepinizi bekliyoruz.Fazla kişi ne kadar olursa o kadar iyi
Ben oyunun bir kaç videosunu izledim çok sevmedim pc de oyun bedava mı ?

Bir iki güne alırsam birlikte gireriz canım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mobilde bedava pcde 10.5tl bi döner parası
Bizim burda döner ayran 4-5₺

Bir iki güne alırsam birlikte gireriz canım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim burda döner ayran 4-5₺
beyler aldım geçen bir baktım bir kişneme sesi meğer dönerden geliyormuş :D

Biz de baya bi kişiyiz. Bi hesaplıyayım.. 7-8-9 kişiyiz baya değişken neyse boşver beni.

Biz de baya bi kişiyiz. Bi hesaplıyayım.. 7-8-9 kişiyiz baya değişken neyse boşver beni.
knk gelin hiç sıkıntı yok attım server ın linkini gelin hepiniz oynarız bizim 4 kişi olduğumuz zaman da çok oluyor

Geri