Windows kendi kendine şifre değiştirmesi (Acil)

sen büyük ihtimal hacklendin bende bilmiyorum nasıl şifre değiştirilir hiç ihtıyacım olmadığı için bilmiyorum
Sürekli aynı mesajı yazma! Hacklendin dedin sus orada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dedıgım gıbı yarın o sunumu teslım etmem lazım
O sunum birkaç bin lira ödemene değer mecbur yaptıracaksın ama değmez ise format...

Madem yöntemler işe yaramıyor ve çok önemli bilgiler var o zaman veri kurtarma hizmeti veren firmalar ile görüşün. Sorunu anlatın onlar kurtarabilir.
ben asıl oturumumu kapatırsam başka bır oturum açarsam eskı kapattıgım oturumdakı dosyaları tekrar gorebılırmıyım?

La sunudan önemlimi bilgilerin?
Hocana vs. anlat.

ben asıl oturumumu kapatırsam başka bır oturum açarsam eskı kapattıgım oturumdakı dosyaları tekrar gorebılırmıyım?
evet.

Telefondan modem arayüze gir
Tüm kullanıcılara bak.
Mümkünse MAC filtrelemesi ile sadece PC ve telefonunun adreslerini beyaz listeye at.(Ailendekileri de at)

La sunudan önemlimi bilgilerin?
Hocana vs. anlat.

evet.
hocaya danısmak en son tercıgım olurdu :D

Telefondan modem arayüze gir
Tüm kullanıcılara bak.
Mümkünse MAC filtrelemesi ile sadece PC ve telefonunun adreslerini beyaz listeye at.(Ailendekileri de at)
nasıl yanı

Şifre kısmına Microsoft hesabınızın şifresini girin.

Telefondan WiFi'ı aç
Telefondan tarayıcına gir arama çubuğuna 192.168.1.1 yaz ve değiştirmediysen modemin arkasında id passwd olacak onlar ile giriş yap.
MAC Filtrelemesi bölümünden adreslere bak ve kendi adreslerini beyaz listeye ekle.

Telefondan WiFi'ı aç
Telefondan tarayıcına gir arama çubuğuna 192.168.1.1 yaz ve değiştirmediysen modemin arkasında id passwd olacak onlar ile giriş yap.
MAC Filtrelemesi bölümünden adreslere bak ve kendi adreslerini beyaz listeye ekle.
hata.png

Telefondan WiFi'ı aç
192.168.1.1 acılmıyor

Alıntıyı görüntüle

192.168.1.1 acılmıyor
192.168.1.2 dener misin. Bu değer de modemin arkasında yazar kontrol eder misin.

Windows içinde Admin yetkisine sahip misin? yani uygulamaları yönetici olarak çalıştırabiliyor musun?

192.168.1.2 dener misin. Bu değer de modemin arkasında yazar kontrol eder misin.
tabi

Windows içinde Admin yetkisine sahip misin? yani uygulamaları yönetici olarak çalıştırabiliyor musun?
evet

modemın arayuzune girdim

Geri