Toxpox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 32
- Reaksiyon skoru
- 12,785
Hiç parolamı sıfırlamadım ama mantıken evet büyük ihtimal isteyecek.parolayı sıfırla dedıgımde e posta sıfre ıstıyıcekmı?
Hiç parolamı sıfırlamadım ama mantıken evet büyük ihtimal isteyecek.parolayı sıfırla dedıgımde e posta sıfre ıstıyıcekmı?
şifremı bılmıorum :/Hiç parolamı sıfırlamadım ama mantıken evet büyük ihtimal isteyecek.
outlook.com dan şifremi unuttum diyip orada sıfırla daha sonra bilgisayarında sıfırla.şifremı bılmıorum :/
yardımların ıcın çok tesekkur ederım denıyıcem olmazsa yazarımoutlook.com dan şifremi unuttum diyip orada sıfırla daha sonra bilgisayarında sıfırla.
heçkır falan dedik heyecanlandık kursağımızda kaldıyardımların ıcın çok tesekkur ederım denıyıcem olmazsa yazarım![]()
heçkır falan dedik heyecanlandık kursağımızda kaldı![]()
benım eskı telefonumla dogrulama yapıyor nasıl degıstebılırım?heçkır falan dedik heyecanlandık kursağımızda kaldı![]()
Bu yönteme erişimim artık yok tarzı bir şey olacak oradan devam edin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
benım eskı telefonumla dogrulama yapıyor nasıl degıstebılırım?
forum dolduror benım olmamı anlaması ıcın baska bır yontem yokmu ? 24 saat dıyorBu yönteme erişimim artık yok tarzı bir şey olacak oradan devam edin.
Erişiminiz ve kurtarma epostanız yok ise maalesef bekleyeceksiniz.forum dolduror benım olmamı anlaması ıcın baska bır yontem yokmu ? 24 saat dıyor![]()
hocam ben nasıl net cut casper 1236 yapcıam?Erişiminiz ve kurtarma epostanız yok ise maalesef bekleyeceksiniz.
Sağlıklı yöntem yok.hocam ben nasıl net cut casper 1236 yapcıam?
acaba yeni profil açsanız düzelirmi kiArkadaşlar bugun bılgısayarı kapatıp dısarı cıktım eve geldıgımde bılgısayarı actım ve sıfremı gırdıgımde yanlıs parola diyordu baska bır admın hesabı acıp netplıwz den asıl hesabımın sıfresını degıstırmeye calısıcaktım ama oda olmadı Alıntıyı görüntüle ben bu sıfreyı nasıl degısıtebılırım cmd acıp net user "xxxx"1236 gıbı komutları denedım ama hesabımın adını gırdıgımde yıne yanlıs kullanıcı dıyordu ben şuan nasıl kullandıgım oturuma gecebılırım yardımcı olabılrımısınız yarın odevımı teslım etmem gerekıyor![]()
Kaan beni mi trollüyonformat atın en temizi.
@BMW_M4