Psu konusu açtım hocam o fiyata değmez diyenler vardı ama bence değer neyse değiştirmicem böyle güzel sistem teşekkürler emek verenlereAlamazsın. Ayrıca son olarak bütün sistem parçaların, parçaların uyumu mükemmel, defalarca konu açmana gerek yok.
Kimmiş o değmez diyenler?PSU konusu açtım hocam o fiyata değmez diyenler vardı ama bence değer neyse değiştirmicem böyle güzel sistem teşekkürler emek verenlere
@RevDeisDou ne diyo bu ?Bu arkadaş ama 1 tb ssd yi bırakıp HDD al diyince kafası gidik olduğunu anlamıştım
Ben o şekilde, yani ekleme yapılması gerektiğini düşünmedim. Kullanıcı zaten kendi kullanacağı depolamayı kendine göre (GB) ayarlar diye düşündüm, ki ayarlamış zaten. Ayrıca ben RM 850 almasını öneririm hâlâ.512 GB SSD + 1 TB HDD daha mantıklı. Kafam gidik falan da değil
Saygılı konuşun derken? küfür, argo falan kullandım, hakaret ettimde ben mi bilmiyorum. 500 GB depolama için HDD önermeniz komik.@RevDeisDou ne diyo bu ?
M2 ssd den bahsediyor yavaş bir 1 tb ssd alıp içini doldurup daha da yavaşlatacağına 512gb m2 1tb HDD almanız hız konusundan kat kat daha iyidir
Arkadaş dediğinde haklı lütfen biraz saygılı konuşun
Sana demiyorum şapşikBen o şekilde, yani ekleme yapılması gerektiğini düşünmedim. Kullanıcı zaten kendi kullanacağı depolamayı kendine göre (GB) ayarlar diye düşündüm, ki ayarlamış zaten. Ayrıca ben RM 850 almasını öneririm hâlâ.
Son olarak 500 GB için HDD kullanmaya değmez. Böyle üst seviye sisteme HDD yakışmaz zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saygılı konuşun derken? küfür, argo falan kullandım, hakaret ettimde ben mi bilmiyorum. 500 GB depolama için HDD önermeniz komik.