İLK DEFA Mavi ekran ALDIM WATTMAN

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,219
Arkadaşlar 3 ay oldu pcyi alalı ilk defa mavi ekran hatası aldım PC açılınca WATTMAN geri yüklendi falan dedi PC afk iken oldu bu sorun WATTMAN midir

Evet. Kullandığın sürücü sürümü nedir?

20.9.1 daha 3 gün önce yayınlandı ve windows tarafından onaylı değil. Ben yinede DDU ile sürücüyü kaldırıp 20.8.3 sürücüsünü yüklemeni tavsiye ederim. Korkacak bir durumun olduğunuda düşünmüyorum sürücü ile alakalıdır.

20.9.1 daha 3 gün önce yayınlandı ve windows tarafından onaylı değil. Ben yinede DDU ile sürücüyü kaldırıp 20.8.3 sürücüsünü yüklemeni tavsiye ederim. Korkacak bir durumun olduğunuda düşünmüyorum sürücü ile alakalıdır.
Bende aynı şekilde düşünüyorum eğer sorun olursa 20.8.3 e geri dönerim ama bence daha olmayacaktır eğer 1 hafta içinde 1 kez daha olursa dönerim

Wattmanın sebebi sistemin anlık kapanması önemli olan mavi ekrandaki hata.

Mavi ekranda sisteminiz bi hata ile karşılaştı yazdı PC açılınca da AMD hata olduğunu söyledi ve WATTMAN geri yüklendi yazdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun olur mu garantilik falan

Mavi ekran yersen Wattmanda yersin. Wattman ne olur ne olmaz diye ekran kartı ayarlarını varsıylana döndürüyor.
He sorun yok yani zaten ilk defa hata aldım mavi ekran 3 aydır hiç almamıştım bu ilk oldu

Mavi ekranda sisteminiz bi hata ile karşılaştı yazdı PC açılınca da AMD hata olduğunu söyledi ve WATTMAN geri yüklendi yazdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun olur mu garantilik falan
C:\ Windows\Minidump
Arama kısmına bunu yazın. Tüm dosyaları dosya.tc veya başka yere rar' a atıp yükleyin ve paylaşın

Mavi ekran yersen Wattmanda yersin. Wattman ne olur ne olmaz diye ekran kartı ayarlarını varsıylana döndürüyor.

Ben çok mavi ekran, siyah ekran, pc kapanması, restart atması, ekran karıncalanması, yeşil ekran falan her şeyi gördüm ama bir kere bile wattman sorunu almadım, ben seçilmişmiyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri