Yardım internetten anlayanlar bakabilir mi

Ekler

• Screenshot_20200920_015933.jpg
    Screenshot_20200920_015933.jpg
    99.5 KB · Hit: 53
Türknet ve milenicomda ayni değeri vericektir muhtemelen sizin yapacağiniz maksimum paket 16 ama evinize gelen kablolarda sorun olabilir komşunuz varsa internet kullanan onlara sorabilirsiniz

Türknet ve milenicomda ayni değeri vericektir muhtemelen sizin yapacağiniz maksimum paket 16 ama evinize gelen kablolarda sorun olabilir komşunuz varsa internet kullanan onlara sorabilirsiniz
o 9 alıyor hocam üst katımdaki oturan arkadaşım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlaşılan ben yine yarın Türk telekomu arayıp çözdürmeye çalışacağım şu işi...

Sinyal bozulması gibi olaylar var.
Altyapınız kaliteli olmayabilir.
Sinir krizi yaşatır insana 12 lik paket alıp 3 kullanmak...

Sinyal bozulması gibi olaylar var.
Altyapınız kaliteli olmayabilir.
Sinir krizi yaşatır insana 12 lik paket alıp 3 kullanmak...
80lira mı ne veriyorum ya daha 1 ay oldu sayılır, insanı gerçekten çileden çıkartıyor ayıp yani

o 9 alıyor hocam üst katımdaki oturan arkadaşım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlaşılan ben yine yarın Türk telekomu arayıp çözdürmeye çalışacağım şu işi...
Allah kolaylik versin modemin fişini cikar tak derlerse muhattap alma onlari

bugün 3 defa aradım en sonunda hallettiler, hızım normale döndü 👍🏼 şimdi akıllarda tek soru, paketi 16ya çıkarırsam hızım 15e çıkar mı

Ekler

• Screenshot_20200920_191325.jpg
    Screenshot_20200920_191325.jpg
    63.6 KB · Hit: 37
arkadaşlar iyi geceler, ben şu an Kütahyada yaşıyorum ve ttnet kullanıyorum(ttnet kendi altyapısı) ve aldığım değerler aşağıdadır. biraz araştırma yaptım da bu modem ayarlarından falan alabileceğim maksimum hız gözüküyormuş sanırım ona nasıl bakabilirim ve ikinci sorum da 12 mbps paketi kullanıyorum şu an ve 16'ya yükseltsem internet hızım da yükselir mi?
kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum 16 Mb/s altyapım fakat ben 8 Mb/s alıyodum sürekli aramama rağmen ne ekip gönderdiler ne bişey yaptılar anca hat üzerinden müdahale ediyolar
bu adamın videosunu izledim pingim 70 den 30 a düştü hızım 8 den 11 e yükseldi hiç atlamadan izlemeni aynılarını yapmanı tavsiye ederim

kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum 16 Mb/s altyapım fakat ben 8 Mb/s alıyodum sürekli aramama rağmen ne ekip gönderdiler ne bişey yaptılar anca hat üzerinden müdahale ediyolar
bu adamın videosunu izledim pingim 70 den 30 a düştü hızım 8 den 11 e yükseldi hiç atlamadan izlemeni aynılarını yapmanı tavsiye ederim
ethernet'i de etkiliyor mu?

arkadaşlar iyi geceler, ben şu an Kütahyada yaşıyorum ve ttnet kullanıyorum(ttnet kendi altyapısı) ve aldığım değerler aşağıdadır. biraz araştırma yaptım da bu modem ayarlarından falan alabileceğim maksimum hız gözüküyormuş sanırım ona nasıl bakabilirim ve ikinci sorum da 12 mbps paketi kullanıyorum şu an ve 16'ya yükseltsem internet hızım da yükselir mi?
moruq ttnet rezaleti bu malesef bende alamıyorum pinglerim uçuyor yapacak bir şey yok 16 lık paketim var 8 altyapıdan sınırlı ama bende aynı değerleri alıyorum altyapını kontrol ettir başka altyapı varsa değiştir başka sağlayıcıyla devam et ttnetten uzak kalmaya çalış bence

moruq ttnet rezaleti bu malesef bende alamıyorum pinglerim uçuyor yapacak bir şey yok 16 lık paketim var 8 altyapıdan sınırlı ama bende aynı değerleri alıyorum altyapını kontrol ettir başka altyapı varsa değiştir başka sağlayıcıyla devam et ttnetten uzak kalmaya çalış bence
bugün üç kere aradım sonunda düzelttiler 10a çıkardılar hızımı

Geri