mid rushluyun mesela lan ******* niye mid rushlıyon diyor adam ya bilmiyoz diyon sonra diyorki bilmiyorsan oynamaevet hocam malesef öyle.
evet hocam malesef öyle.
Hatta kesinlike oynamalısın twd serisini çok güzel duygu yüklüyor hele son oyunu muhteşem detroitde güzel ama twd ucuz birdeMerhabalar Değerli Forum Üyeleri Ben İsmail. Yaklaşık 1 hafta önce güzel bir Bilgisayar aldım. Özelliklerini Linke Tıklayarak Bakabilirsiniz.
Ne Oynayabilirim Bu Bilgisayarla? Minecraft Yükledim, GTA V Yükledim, CS GO Yükledim ama noob olduğum için oynayamıyorum,
oyunlarım bunlar
Alıntıyı görüntüleBu kadar da alanım var. ne oynayabilirim lütfen tavsiye verin boşuna para vermiş gibi olmasın. Birde tek tek vermeyin de böyle birkaç tane söylerseniz sevinirim.
Ben tek başıma oynayarak öğrendim ayrıca bir zamandan sonra daha zevkli olmaya başlıyor topluluk sunucularına bak oralarda takıl biraz gelişirsin zamanla.Öğretecek Arkadaş Olsa... Kendi Kendime Gelişemem Arkamı Yaslayacağım Biri olması lazım. arkadaşlarım öğretecek diye indirdim 1v1 açıyor ölünce ***** diyor öldürünce gene ***** diyor orda bi kırdı kalbimi işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adamı gördüğüm anda ölüyorumyanımda böyle birkaç beni eğitecek arkadaş olsa çok rahat oynarım tabii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bi bakayım dostum 1 dakika
sadece fortnite ve gta 5 var bilgisayarımı kaldıran alanım yeten bi oyun biliyor musun ücretsiz?
önerebileceğiniz var mı hocam ben böyle ortamlara falan girmekte zorlanıyorum daBen tek başıma oynayarak öğrendim ayrıca bir zamandan sonra daha zevkli olmaya başlıyor topluluk sunucularına bak oralarda takıl biraz gelişirsin zamanla.
Hocam Bunlara bir bakayım bana uygun olmazlarsa geri dönüş yaparım teşekkürler hocamThe long dark
Dying light
Rust
The forest
Valorant
Brawlhalla
Tower unite
Tomb raider
Cities skylines
İstersen daha fazla öneri de yapabilirim
Ne demek dostum onlara bir bak olmadı ne tarz istediğini söyle yardımcı olurumHocam Bunlara bir bakayım bana uygun olmazlarsa geri dönüş yaparım teşekkürler hocam
Teşekkürler hocamNe demek dostum onlara bir bak olmadı ne tarz istediğini söyle yardımcı olurum
Epicden bedava nelerin var