Neler Yeni

Yardım Yeni Sistem Aldım Ama Oynayacak Oyun Bulamıyorum!

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Efe Kapan
Valorant tavsiye ederim ilk başta bende noobdum ama oynaya oynaya öğrendim

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
evet hocam malesef öyle.
Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Ben İsmail. Yaklaşık 1 hafta önce güzel bir Bilgisayar aldım. Özelliklerini Linke Tıklayarak Bakabilirsiniz.

Ne Oynayabilirim Bu Bilgisayarla? Minecraft Yükledim, GTA V Yükledim, CS GO Yükledim ama noob olduğum için oynayamıyorum,
oyunlarım bunlar

Alıntıyı görüntüleBu kadar da alanım var. ne oynayabilirim lütfen tavsiye verin boşuna para vermiş gibi olmasın. Birde tek tek vermeyin de böyle birkaç tane söylerseniz sevinirim.
Hatta kesinlike oynamalısın twd serisini çok güzel duygu yüklüyor hele son oyunu muhteşem detroitde güzel ama twd ucuz birde

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
Öğretecek Arkadaş Olsa... Kendi Kendime Gelişemem Arkamı Yaslayacağım Biri olması lazım. arkadaşlarım öğretecek diye indirdim 1v1 açıyor ölünce ***** diyor öldürünce gene ***** diyor orda bi kırdı kalbimi işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamı gördüğüm anda ölüyorum :D yanımda böyle birkaç beni eğitecek arkadaş olsa çok rahat oynarım tabii

valla bi bakayım dostum 1 dakika

sadece fortnite ve gta 5 var bilgisayarımı kaldıran alanım yeten bi oyun biliyor musun ücretsiz?
Ben tek başıma oynayarak öğrendim ayrıca bir zamandan sonra daha zevkli olmaya başlıyor topluluk sunucularına bak oralarda takıl biraz gelişirsin zamanla.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,569
İsim
Dontaçhi kâfi.
The long dark
Dying light
Rust
The forest
Valorant
Brawlhalla
Tower unite
Tomb raider
Cities skylines
İstersen daha fazla öneri de yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Ben tek başıma oynayarak öğrendim ayrıca bir zamandan sonra daha zevkli olmaya başlıyor topluluk sunucularına bak oralarda takıl biraz gelişirsin zamanla.
önerebileceğiniz var mı hocam ben böyle ortamlara falan girmekte zorlanıyorum da

The long dark
Dying light
Rust
The forest
Valorant
Brawlhalla
Tower unite
Tomb raider
Cities skylines
İstersen daha fazla öneri de yapabilirim
Hocam Bunlara bir bakayım bana uygun olmazlarsa geri dönüş yaparım teşekkürler hocam

Top Bottom