Yatarken vs oyun oynamak için ya uzun kablolu yada kablosuz gamepad önerisi. Logitach f710 var. Ama kablosuz olunca gecikme süresi olur mu? En iyisi kablolu almak mı?
Fiyatlar uçmuş pardonXbox un kolunu al direk w10 da bağlanıyor diye biliyoroum
ne kadar xbox kolu ve model atar mısın? PSi biliyorumda Xboxın kollarına hiç bakmadımFiyatlar uçmuş pardon
ne kadar xbox kolu ve model atar mısın? PSi biliyorumda Xboxın kollarına hiç bakmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu mu?![]()
Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Oyun Kolu - Siyah - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Oyun Kolu - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
benim attığım olmuyor mu bu ne 700₺![]()
Xbox One S Beyaz Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox One S Beyaz Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox One S Beyaz Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uçmuş işte bir kaç ay önvce 300 dübenim attığım olmuyor mu bu ne 700₺
Kullanmadım ama sanmamgecikme olur mu
360'ı alma eskidi o artık. Bende xbox one kalsik kablosuz var gecikme yok kaliteli bütçen varsa tavsiye ederimne kadar xbox kolu ve model atar mısın? PSi biliyorumda Xboxın kollarına hiç bakmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu mu?![]()
Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Oyun Kolu - Siyah - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Oyun Kolu - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com