Microsoft'un Başta Bethesda Olmak Üzere Bazı Firmaları Satın Alması

Redmental

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,186
Microsoft birkaç firmayı satın aldı. Bu da demek oluyor ki başta Bethesda olmak üzere bu firmaların oyunları Xbox'a ve de Game Pass'e çıkacak. Ben PS almayı düşünüyordum , hâlâ düşünüyorum açıkçası. Çünkü yıllardır hiçbir oyunu oynamadım. Hayatımda 10 kere falan PS Cafeye gitmişimdir o kadar.
Xbox alıp oynamayacağım 3900 oyuna sahip olmak istemiyorum. Fakat bu durum beni Xbox almaya da itti.
Sizce ne almalıyım ?
Bütçe sıkıntı değil.

Microsoft pek çok firmayı satın aldı. Bu da demek oluyor ki başta Bethesda olmak üzere bu firmaların oyunları Xbox'a ve de Game Pass'e çıkacak. Ben PS almayı düşünüyordum , hâlâ düşünüyorum açıkçası. Çünkü yıllardır hiçbir oyunu oynamadım. Hayatımda 10 kere falan PS Cafeye gitmişimdir o kadar.
Xbox alıp oynamayacağım 3900 oyuna sahip olmak istemiyorum. Fakat bu durum beni Xbox almaya da itti.
Sizce ne almalıyım ?
Bütçe sıkıntı değil.
Playstation candır heleki ps5
hatta digital edtion al daha ucuza gelsin

Microsoft, Xbox a baya yükleniyor.
Bununla sınırlı kalsa PS derdim ama bununla sınırlı kalacağını sanmıyorum.

Hocam, xbox konsolların da rtx olacak mı ?

Playstation candır heleki ps5
hatta digital edtion al daha ucuza gelsin
PS5 için bütçem var fakat şuan biraz gereksiz masraf oluyor. Zaten üniversiteye gideceğim şurda 1.5 senem kaldı. PS4 düşünüyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, xbox konsolların da rtx olacak mı ?
Bilmiyorum fakat benim için RTX çokta önemli değil.

Microsoft birkaç firmayı satın aldı. Bu da demek oluyor ki başta Bethesda olmak üzere bu firmaların oyunları Xbox'a ve de Game Pass'e çıkacak. Ben PS almayı düşünüyordum , hâlâ düşünüyorum açıkçası. Çünkü yıllardır hiçbir oyunu oynamadım. Hayatımda 10 kere falan PS Cafeye gitmişimdir o kadar.
Sizce ne almalıyım ?
Bütçe sıkıntı değil.
tavsiyem yeni xbox ı alabilirsin istediğin oyunu direk oynayabilirsin bence Xbox Series X al

Birkaç exclusive oyun için ps alınmaz bence, ayrıca oyunlar pc'ye çıkmaya başladı ( SONY exclusive olanalr diğerleri zaten çıkıyordu ) ilk örneği sanırım Horizon Zero Dawn. O yüzden XBOX adamdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri