Viewsonic 27'' VX2758-2KP-MHD Alınır Mı?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,198
Merhabalar. 27'' 144 Hz 2K IPS monitör araştırırken bu monitöre denk geldim. İnternette her yerde 3000 TL. Mimari proje görselleştirme, PS4 Pro ile oyun ve imzadaki sistem ile AAA oyun için kullanacağım. Rekabetçi oyun oynamıyorum.

Kullanan var mı? Alınır mı? G-Sync açmada bir sorun yaşatır mı? Teşekkürler.

@Furkan Arslan @DonanımFikir

Merhabalar. 27'' 144 Hz 2K IPS monitör araştırırken bu monitöre denk geldim. İnternette her yerde 3000 TL. Mimari proje görselleştirme, PS4 Pro ile oyun ve imzadaki sistem ile AAA oyun için kullanacağım. Rekabetçi oyun oynamıyorum.

Kullanan var mı? Alınır mı? G-Sync açmada bir sorun yaşatır mı? Teşekkürler.

@Furkan Arslan @DonanımFikir

dolu bir monitör pahalı bence ama güzel

oyun oynayacak isen 1080p 24 inç öneriyorum

Reis Monitor bende var geçen hafta cumartesi elime ulaştı Merek ettiklerini özelden yaz cevaplıym

oyun oynayacak isen 1080p 24 inç öneriyorum
27 inç rahatlığına çok alıştım. Şuan evdeki 1080P 27 inç IPS. Onu ofise götüreceğim için evdekine yeni bir tane lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis Monitor bende var geçen hafta cumartesi elime ulaştı Merek ettiklerini özelden yaz cevaplıym
Yazıyorum teşekkürler.

27 inç rahatlığına çok alıştım. Şuan evdeki 1080P 27 inç IPS. Onu ofise götüreceğim için evdekine yeni bir tane lazım.

Yazıyorum teşekkürler.
sözümü geri alıyorum alınır :D

Yazıyorum teşekkürler.
alınabilir

Dahili hoparlörü var mı acaba? PS4 Pro ile de kullanacağım. HDMI üzerinden ses almam gerekiyor. Harici hoparlörüm 3.5mm olduğu için PS4'e bağlayamıyorum.

Ekler

• 1600848692525.png
    1600848692525.png
    227.3 KB · Hit: 146
Teşekkür ederim.

Geri