bu klavye alınır mı sizce?

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,385
Alınmaz mekanik hisli klavyeler sadece sesden ibaret yerine mekanik klavye alın para ekleyerek sadece 9 tlcik

Alınmaz mekanik hisli klavyeler sadece sesden ibaret yerine mekanik klavye alın para ekleyerek sadece 9 tlcik
ama türkçe yok bide büyük enter ben alışkanlıkları önemserim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tabi o fiyata türkçe q varsa neden olmasın

Fakat Türkçe q kullanabilirsiniz örneğin < ya bastığınızda Türkçe q klavyedeki karşılığına bascak bakmadan yaşıyorsanız sıkıntı olmaz

Bir klavyeyi insan gibi kullanıyorsan bir şey olmaz ve güzel klavye bence sence eksiği ne?
bakmadan yazmıyorum ama bakarak da yazmıyorum orta derece 🤣

Bir klavyeyi insan gibi kullanıyorsan bir şey olmaz ve güzel klavye bence sence eksiği ne?
Kötü klavye demedim, uzun kullanımda genellikle kötü oluyorlar. Ben şahsen (O parayı sokağa atsam daha iyi olurdu.) Geyımpavırdan hem Warlock hem Saber RGB klavyesini aldım, ikisindede tuş basmama sorunu oluyor. Attığın klavyeyi kullanan arkadaşımdada o klavye var ve ondada tuş basmama sorunu var.

bakmadan yazmıyorum ama bakarak da yazmıyorum orta derece 🤣
Bence alışırsiniz 😁

Kötü klavye demedim, uzun kullanımda genellikle kötü oluyorlar. Ben şahsen (O parayı sokağa atsam daha iyi olurdu.) Geyımpavırdan hem Warlock hem Saber RGB klavyesini aldım, ikisindede tuş basmama sorunu oluyor. Attığın klavyeyi kullanan arkadaşımdada o klavye var ve ondada tuş basmama sorunu var.
Benim arkadaşımda kullanıyor bir sorun çıkmadı öyle 1 yıldır kullanıyor gamepower da öyle bir sorun var evet ama James Donkey de yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,492
Üyeler
195,020
Son üye
Acarella
Geri