rog strix demiş bence 1650s ten daha iyi bu kart1650S
Modeli umrumda değil, ROG serisi bir zamanlar en yüksek CW oranına sahipti RX5XX serisinde.rog strix demiş bence 1650s ten daha iyi bu kart
ROG olunca kartın performansı artmıyor.rog strix demiş bence 1650s ten daha iyi bu kart
cw olabilir hatta driver sorunlarıda olabilir bunları göz ardı etmek gerek bence karşılaştırmadaModeli umrumda değil, ROG serisi bir zamanlar en yüksek CW oranına sahipti RX5XX serisinde.
Neden? 5FPS veriyor diye büyük sorunları riske mi alalım?cw olabilir hatta driver sorunlarıda olabilir bunları göz ardı etmek gerek bence karşılaştırmada
onu biliyorum şöyle düşündüm rx 580le 1650s neredeyse aynı 1650s biraz daha iyi ama rx 580nin geri kalmasınınm sebebi ısınma bu kartta o aşılmışROG olunca kartın performansı artmıyor.
hayır tabii ki şunu kastettim hangisi alınır demiyor zaten 580 kullanmama rağmen her konuda 1650s savundum ama soru güç karşılığındaNeden? 5FPS veriyor diye büyük sorunları riske mi alalım?
rog strix demiş bence 1650s ten daha iyi bu kart
hayır 1060 ne alakanvidia rakibi gtx 1060![]()
ne alaka diyye bir şey yok hemen hemen aynı performanstalar rx 580 2gb vram sayesinde avantajlı oluyorhayır 1060 ne alaka