Deathadder V2 VS Rival 3 Wireless Bundle

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,730
Arkadaşım bu sabah Deathadder V2'yi 600 liraya sipariş etmiş, ben de görünce Rival 3 Wireless'ın Qck medium bundle'ını önerdim, ön siparişte 550 TL. Sizce hangisi daha iyi, bu bütçede daha iyi mouse öneriniz var mı

Bence kalabilir ya, ben Rival 3 Wireless'ı pek beğendiğimi söyleyemem.
Ben olsam Deathadder V2 almışken oturur gelmesini beklerdim.
Bu ikisinden biri olması şart değil, yine de 600 liraya en iyisi deathadder V2 mi sence

Bu ikisinden biri olması şart değil, yine de 600 liraya en iyisi deathadder V2 mi sence
Valla alacak kişinin elinin boyutunu falan bilmiyorum, ne oynadıklarını bilmiyorum, o yüzden bir şey diyemem.

Valla alacak kişinin elinin boyutunu falan bilmiyorum, ne oynadıklarını bilmiyorum, o yüzden bir şey diyemem.
Yani, LoL de oynuyor fps de :D

Elinin boyutunu bilmiyormuş ama ortalama bir boyutta diyor, deathadder denemiş tam oturuyormuş. Deathadder kalıyor mu o zaman?

Yani, LoL de oynuyor fps de :D

Elinin boyutunu bilmiyormuş ama ortalama bir boyutta diyor, deathadder denemiş tam oturuyormuş. Deathadder kalıyor mu o zaman?
Ortalama ne dostum? Pizza değil bu.
Bana ölçüm verin ölçüm.
Elinin uzunluğunu orta parmağından bilek çizgisine kadar ölçsün.
Enini de eli " ✋" şeklindeyken (başparmak birleşik) bir taraftan başparmağa gelecek kadar ölçsün.

Bana ölçüm verin ölçüm.
Enini de eli " [emoji113]" şeklindeyken (başparmak birleşik) bir taraftan başparmağa gelecek kadar ölçsün.
İletiyorum kendisine. Ben sordum zaten boyutunu da üşenmiş beyefendi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana ölçüm verin ölçüm.
Enini de eli " ✋" şeklindeyken (başparmak birleşik) bir taraftan başparmağa gelecek kadar ölçsün.

Uzunluğu:18 cm
En:10
İmiş

Aslında Viper daha iyi olur ona, Deathadder V2 büyük gelebilir, ama belki.
Yardımın için teşekkürler, viper çok hoşuna gitmemiş. Deathadder gelince büyük gelirse iade eder alırım diyor.
İyi akşamlar

Razer mouse almayın bence, hele yanları kauçuk ise sakın almayın. Razerin sadece klavyesi sağlam oluyor. Fps oyuncu ise Zowie öneririm. Geçen hafta zowie s2 aldım gayet iyi. S1 olanı var büyük el için s2 olan küçük el için.

Razer mouse almayın bence, hele yanları kauçuk ise sakın almayın. Razerin sadece klavyesi sağlam oluyor. Fps oyuncu ise Zowie öneririm. Geçen hafta zowie s2 aldım gayet iyi. S1 olanı var büyük el için s2 olan küçük el için.
Arkadaşımda deathadder elite var denedim son derece kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,581
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri