lia shine
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,044
lol şöyle yapınca gıcık oluyorum abi hadi 250 diyelim 300 400 tl az miKankam adam 150-300 demiş 550 liralık kulaklık öneriyorsun
lol şöyle yapınca gıcık oluyorum abi hadi 250 diyelim 300 400 tl az miKankam adam 150-300 demiş 550 liralık kulaklık öneriyorsun
Günde 7-8 saat kullanıyorum bilgisayarı. Tabi arada bir yemek için yarım saat boşta duruyor ama onun dışında sürekli kafamda ve hiç soyulma olmadı.. Odamda klimayı geçtim soğutacak herhangi bir şey bile yok ama genede terletmiyor tabi bu insandan insana bağlı ama çok sıcak olmasına rağmen bile terletme yapmadı. Ağrı konusunda sadece evde birisi olmayınca kapı sesini duymak için bir kulaklık çıkarıp diğerini kulağımın arkasına alıyorum öyle bazen baskı yaptığı için ağrı yapabiliyor ama onun dışında ikiside takılıyken ağrı söz konusu bile değil. (Medusa rainbow kullanıyorum)Aga benim markaya lafım yok bu kulaklığı 2 yıl kullandım ve bol bol terleme ağrı pedlerde soyulma mikrofonun çok hassas olması ve hemen bozulması çok kalitesiz malzemeden yapılması ve çok büyük olması gibi birçok problemi var
Medusa rainbow bu yıl çıktı. Bende de soyulmalar bir yıldan sonra başlamıştı. Terleme konusunu bilemem ama bu kulaklık 130 satılıyordu. Şu anki fiyatını kesinlikle hak etmez.Günde 7-8 saat kullanıyorum bilgisayarı. Tabi arada bir yemek için yarım saat boşta duruyor ama onun dışında sürekli kafamda ve hiç soyulma olmadı.. Odamda klimayı geçtim soğutacak herhangi bir şey bile yok ama genede terletmiyor tabi bu insandan insana bağlı ama çok sıcak olmasına rağmen bile terletme yapmadı. Ağrı konusunda sadece evde birisi olmayınca kapı sesini duymak için bir kulaklık çıkarıp diğerini kulağımın arkasına alıyorum öyle bazen baskı yaptığı için ağrı yapabiliyor ama onun dışında ikiside takılıyken ağrı söz konusu bile değil. (Medusa rainbow kullanıyorum)
Gayet güzel, indirim beklemeden daha iyisi yok bu fiyata
Maalesef şuan indirim bekleyecek zamanım yok.Gayet güzel, indirim beklemeden daha iyisi yok bu fiyata
O zaman hayırlı olsun, güzel seçimMaalesef şuan indirim bekleyecek zamanım yok.![]()
Teşekkür ederimO zaman hayırlı olsun, güzel seçim![]()
knk James Donkey 710 çık iyi bir kulaklıkMerhabalar
150-300 arası kulaklık önerisi yapabilir misiniz ?
Bunu düşünüyorum: Gamepower Medusa 7.1 Oyuncu Kulaklık - Siyah
Şuan bu kulaklığı düşünüyorum. Ne dersiniz ?:Rampage RGW9 Comfort
Kaç gündür alacağım,bir türlü karar veremedim.
James Donkey 710, 170 liranın üzerinde alınmazknk James Donkey 710 çık iyi bir kulaklık
aslında indirim varmış almadım şuan fiyatı artmış.Gayet güzel, indirim beklemeden daha iyisi yok bu fiyata
aslında indirim varmış almadım şuan fiyatı artmış.