- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,890
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam XenForo kullanmak için para harcamak gerekiyor mu?
Onu ne sen sor ne ben söyleyeyim
Hocam XenForo kullanmak için para harcamak gerekiyor mu?
Free'si yok mu?
@White RavensŞu ana kadar moderatör olabilen var mı?
Hayır paralı bir yazılım, böyle büyük sitelerde lisanslı kullanmak zorundasın.Free'si yok mu?
Yaşım tutmuyor zaten.@Treyarch diyeceğim ama olmaz diyeceksiniz, ondan demiyorum.
Moderatör paneli ayrı onu biliyorum. Zaten moderatörlük yapmışlığım var. Aktiflik soruma cevap alabilir miyim?Panele erişim bende var. Moderatör paneli çocuk oyuncağı gibi bir şey zaten.
Sen anlarsın bu işleri kimlikte 18 göstermeniz lazım beni taktik verin.Yaşım tutmuyor zaten.![]()
Bu konu açıldıktan sonra?
2021 mayıs da 18 olucam 17 yaş geçerli olsaydı keşkeDostlar selamlar. Forumumuzun kitlesi gün geçtikçe büyüyor tahmin edebileceğiniz üzere. Sizlerin forumda daha kaliteli zaman geçirebilmesi adına denetimi sıklaştırmak için "2" adet gönüllü moderatör alımı yapacağız.
Bu şartlara uyduğunu düşünen arkadaşlar bu gönderi altında başvurularını bize iletebilirler. Kabul gören kişilerle ÖZEL MESAJ üzerinden iletişime geçilecektir, lütfen araya farklı mesajlar atarak kontrol aşamasını iyice zorlaştırmalayalım.
- 18 yaş ve üzeri.
- Foruma zaman ayırabilecek.
- Uyarı puanı 3 ve daha aşağısında olan. (Küfür, hakaret vb. hariç)
- Daha önce DA forumdan uzaklaştırma almamış.
- İşini sabırla ve adaletli bir şekilde yapabilecek.
- Forumda yeterli aktifliğe sahip.
- Yeterli dil bilgisine sahip,
İlla kodlama öğrenip kendi sitemizi yazacağız para vermemek için desene.Hayır paralı bir yazılım, böyle büyük sitelerde lisanslı kullanmak zorundasın.
Sahte kimlik yaptır.Sen anlarsın bu işleri kimlikte 18 göstermeniz lazım beni taktik verin.