amd Ryzen işlemci pişmanlıkmıdır

betaqm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
176
amd işlemciler çabuk yıpranıyor diyorlar intel daha uzun süre idare ediyor diyolar tam buna inanmıştım ki bütün yayıncılar youtuberlar v.b. AMD alıyor madem çabuk bozuluyor neden herkes kullanıyor. şimdi amd çabuk yıpranıyor mu yoksa yıpranmıyor mu???

amd işlemciler çabuk yıpranıyor diyorlar intel daha uzun süre idare ediyor diyolar tam buna inanmıştım ki bütün yayıncılar youtuberlar v.b. AMD alıyor madem çabuk bozuluyor neden herkes kullanıyor. şimdi amd çabuk yıpranıyor mu yoksa yıpranmıyor mu???
İntel fanboy uydurması.

Eğer düzgün kullanırsan bişey olmaz . İşlemcisini oc yapmadan bozulanı görmedim hiç.

valla gelde bunu uzun zamandır soket değiştirmeyen amd ye anlat :D

Bu sizin kullanmanıza bağlı gidip İşlemciyi full OC kullanırsanız birkaç seneye artık dayanamaz. O pişmanlık FX serisindeydi.

Amaç sadece ve sadece oyunsa intel alınır yoksa amd alınmalı.

İlk jenerasyon çıkış tarihi 2017.
3 sene içinde ömrü biten bir Ryzen işlemci görmüş olamayız bence :D

Bu arada gülmeyin bir aralar cidden böyle haberler çıkmıştı

Sacma olay. Her cpu ve mimarin özelikleri kendisine. Lakin amd ryzen 3000 seri cok iyi.
her konuda avantaj var.
pci Express 4.0
7nm
Am4 ryzen 4000 support
Nvme x4 pci Express
Az tüketim.
fazla core sayisi.

bunu eski i9 9900k user olarak diyorum.
Zamanina göre cpu alinir. Yani sen simdi pc toplicaksan. Ozaman Ultra settings istiyorsan 3900xt basla derim.
lakin ilerdene olur onu bilemeyiz. Belki bir yil sonra yine intel bombayi patlatir.

Geri