Logitech G413 WS Alienware Pro AW768

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba. Aslında gamepower/rampage gibi ucuz yolla bir klavye alacaktım ama 1 gün önce aldığım Everest Usb Wifi bozulunca (Belki şansıma ancak beni negatif etkiledi) ucuz yollu bir şey almayıp gerekirse 200 üste verip uzuuun bir süre kullanacağım klavye alayım dedim.
RGB olsun bilek desteği olsun pek umursamıyorum ha olursa iyi ama olmazsa da problem yok... İkisi arasında kaldım. Tavsiyeler nelerdir?

Arkadaşlar merhaba. Aslında gamepower/rampage gibi ucuz yolla bir klavye alacaktım ama 1 gün önce aldığım Everest Usb Wifi bozulunca (Belki şansıma ancak beni negatif etkiledi) ucuz yollu bir şey almayıp gerekirse 200 üste verip uzuuun bir süre kullanacağım klavye alayım dedim.
RGB olsun bilek desteği olsun pek umursamıyorum ha olursa iyi ama olmazsa da problem yok... İkisi arasında kaldım. Tavsiyeler nelerdir?
Alianware tabii ki

Ek olarak para konusunda ikisinide eşit paraya alacağım öyle düşünün!!

Ben Alienware Pro AW768'i tercih ederdim.

Eğer farklı öneriniz varsa:
-Mutlaka ama mutlaka fazla sesi olmayan switchler
-Kalite!

MOTOSPEED CK61 RGB GAMING MEKANİK TÜRKÇE KLAVYE ((409 TL)) nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MOTOSPEED CK61 RGB GAMING MEKANİK TÜRKÇE KLAVYE ((409 TL)) nasıldır?
O da iyidir bütçe yoksa onu alın
Yanlış hatırlamıyorsam @ArdaM kullanıyordu

Ck108 de bu fiyatlarda değil mi ?
Evet lakin ben çok beğeniyorum. Bazı tuşlar (özellikle w) bazen basmamaya başladı, Rgb tamamen sapıttı. Işıklar sağlam ama yanlış modda yanlış renk yanıyorlar. Full düz kırmızı yapıyorum bir şerit yeşil yanıyor. Ctrl falan hiç yanmıyor bazen.

Evet lakin ben çok beğeniyorum. Bazı tuşlar (özellikle w) bazen basmamaya başladı, RGB tamamen sapıttı. Işıklar sağlam ama yanlış modda yanlış renk yanıyorlar. Full düz kırmızı yapıyorum bir şerit yeşil yanıyor. Ctrl falan hiç yanmıyor bazen.
Doğrusu saçma gelecek ama bu markada kafamdan silindi gibi 1-2 ay sonra keşke demek istemiyorum kararım büyük bir ihtimal Alienware olacak teşekkürler!

Cooler Master CK350 hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Logitechi kronik sorunları nedeniyle eledim.
Ya cooler master
Ya Alienware

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,114
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri