Gamegaraj hakkında bilgi istiyorum.

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Dostlar merhaba,
Dün Gamegaraj'dan sistem siparişi verdim. Fakat aklıma takılan bir husus var. Sistemi montajlı şekilde gönderiyorlar evet. Fakat parçaların kutularını ve kutu içeriklerini de beraberinde gönderiyorlar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarın öbür gün bana lazım olabilir çünkü kutuları.

Evet kutusuyla beraber gönderiyorlar ayrıca ekran kartın takılı gelmiyor kendin takıyorsun onu bilgin olsun bizzat kardeşim aldığı için biliyorum

Evet kutusuyla beraber gönderiyorlar ayrıca ekran kartın takılı gelmiyor kendin takıyorsun onu bilgin olsun bizzat kardeşim aldığı için biliyorum
En doğru olanı o zaten. Ekran kartına zarar gelmemesi adına doğru bir hareket. Bilgilendirmen için teşekkür ederim.

Dostlar merhaba,
Dün Gamegaraj'dan sistem siparişi verdim. Fakat aklıma takılan bir husus var. Sistemi montajlı şekilde gönderiyorlar evet. Fakat parçaların kutularını ve kutu içeriklerini de beraberinde gönderiyorlar mı?
Kutular ve kutu içerikleri ayrı kutuda.
Bilgisayar kasası ayrı kutuda geliyor.
Ekran kartı da takılı değil, yolda bir şey olmaması için.
Onu da kutudan çıkarıp kendin takıyorsun.
Gayet ilgililer ve gayet hızlı gönderiyorlar.

Son düzenleme:
Aldığın sistem ne sen çok kararsız kalmıştın çünkü merak ettim

işlemcı ve ramın kutusunu gondermıyorlar
sistemi 1.5 aydır kullanıyorum sıkıntı yasamadım yasasamda canlı destekten cozuyorlar zaten

monster tarzı profesyonel bilgisayar toplama firmasıdır. sitelerinde hakkımızda kısmında kendilerini şu şekilde tanımlamaktadırlar:

GameGaraj.com, Türkiye’nin en büyük Masaüstü Bilgisayar-Oem ürünleri dağıtıcı firmalarından Eksa Elektronik Bilgi İşl. A.Ş. grup firması olarak kuruldu.

Eksa’nın 18 yıllık tecrübe ve birikiminden faydalanan Gamegaraj.com’un misyonu müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her bireyin özel istek ve ihtiyaçlarına göre kaliteli, yüksek performanslı ve erişilebilir oyuncu bilgisayarı, aksesuarları ve ultra hızlı iş istasyonu çözümleri sunmaktır.
piyasaya yeni girmiş olan türk oyun bilgisayarı markasıdır. şuanda satışta olan ürünlerini inceledim. fiyat performans olarak gayet başarılı duruyor. monsterla ufak bir kıyaslama yaparsak ssd kapasitesi hariç birebir aynı özelliklere sahip monster tulpar t5 v19.1 (256gb ssd) 7.599tl iken gamegaraj blaster 7tn'i (512gb ssd) 7,499.00tlye satıyor. kuran firma bilgisayar dağıtıcı firması olduğu için çok da şaşırmamak gerekiyor. normalde oyun laptopu olarak monster tulpar t5 alacaktım ama herhalde blaster 7tn sipariş edicem hem daha ucuz hem daha fazla ssd kapasitesi var. ürün elime geçince oyun performanslari fpsleri hakkinda vs. tekrar bilgilendirme yaparım ama asıl merak ettiğim olay klavyesi touchpadi ekranı vs.

Via ; https://eksisozluk.com/game-garaj--6370677

sistemi 1.5 aydır kullanıyorum sıkıntı yasamadım yasasamda canlı destekten cozuyorlar zaten
Gönderiyorlar kutuları, aldığın 3600 kutusuz model olabilir.
RAM'leri ise neden göndermemişler anlamadım. :D

Arayıp özel olarak isteyeceğim. Bu konuda biraz takıntılıyım. Gerekirse siparişi dahi iptal edebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldığın sistem ne sen çok kararsız kalmıştın çünkü merak ettim
Özelden attım

Buraya at işte hepimiz görelim.
Ya şimdi birisi çıkacak. "Vay efendim bu böyle olmalıydı, aman efendim keşke şöyle yapsaydın" gibisinden konuşmalar yapacak. Moralim bozulacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri